Foto. Antrenorul care a adus în fotbal antrenamentele cu ajutorul dronelor şi-a spus povestea. Ce echipă pregăteşte

Tibi Demeter   
in Fotbal international
11/04/2018, 14:39
Foto. Antrenorul care a adus în fotbal antrenamentele cu ajutorul dronelor şi-a spus povestea. Ce echipă pregăteşte

David Powderly, antrenor la academia lui Charlton, a adus în ligile secunde din Anglia o metodă ingenioasă de pregătire cu ajutorul dronelor. Tehnicianul i-a inspirat mai târziu pe cei mai importanţi antrenori din Europa, iar acum cluburi precum Barcelona, Tottenham sau Chelsea se folosesc de meotda adusă de Powderly. VEZI IMAGINI SPECTACULOASE ÎN GALERIA FOTO

Tânărul tehnician de 30 de ani a fost nevoit să facă un curs special pentru a putea pilota dronele, astfel încât să poate urmări cât mai bine din punct de vedere tactic evoluţia elevilor săi: :”Am căutat mereu o cale prin care să-mi îmbunătăţesc metodele de antrenament şi prin care să fac jucătorii să înţeleagă cât mai bine ceea ce le cer”, a spus Powderly.

Powderly şi-a prezentat creaţia la Geneva

În 2016, David Powderly a fost prezent la Convenţia Sportivă de la Geneva şi a prezentat mai multor antrenori principali şi secunzi conceptul de pregătire tactic, iar unele au ajuns să şi cumpere astfel de dispozitive:”Feyenoord m-a contactat direct pentru acest tip de antrenamente, iar Barcelona şi Atletico Madrid au preluat această tehnică, deşi aveau camere multiple la baza de pregătire.

 

Închide ×