Sport

Omul care a îngropat Dinamo în dubla de baraj cu U Cluj a cerut rezilierea contractului. Exclusiv

Dinamo se pregăteşte de primul sezon din istorie în Liga 2, însă FANATIK a aflat că încă un jucător vrea să părăsească "haita". Este vorba de fotbalistul care i-a îngropat pe "câini" în barajul cu U Cluj.
30.07.2022 | 15:23
Omul care a ingropat Dinamo in dubla de baraj cu U Cluj a cerut rezilierea contractului Exclusiv
Mihai Eşanu a cerut rezilierea contractului cu Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Dinamo a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru sezonul 2022-2023 din Liga 2 şi este aproape să mai piardă un fotbalist care a contribuit la retrogradarea echipei. FANATIK a aflat că Mihai Eşanu vrea să-i părăsească pe “câini”.

Mihai Eşanu, portarul care a gafat decisiv în barajul cu U Cluj, a cerut rezilierea contractului

Din informaţiile FANATIK, Mihai Eşanu a cerut rezilierea contractului cu Dinamo şi vrea să plece de la echipă. Portarul de 23 de ani are un acord cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare scadent în vara anului 2024.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă deja nu se mai bazează pe Mihai Eşanu, despărţirea de acesta fiind o chestiune de ore. Astfel, noul antrenor al “câinilor” l-a titularizat pe Denis Oncescu în poarta lui Dinamo la amicalul câştigat sâmbătă cu CS Tunari, scor 2-0.

Mihai Eşanu a fost intens contestat de fani după gafele din dubla cu U Cluj din barajul pentru rămânerea în SuperLiga. Portarul de 23 de ani a greşit la primul gol al clujenilor din meciul tur, când “câinii” au fost învinşi cu 0-2. La retur, jucătorul a repetat isprava la reuşita lui Dragoş Tescan.

ADVERTISEMENT
  • 23 meciuri a jucat Mihai Eşanu la Dinamo în sezonul 2021-2022
  • 39 de goluri a primit Mihai Eşanu, în poarta lui Dinamo, în sezonul 2021-2022

Fanii lui Dinamo l-au taxat pe Mihai Eşanu de ziua lui de naştere

Recent, Mihai Eşanu a împlinit 23 de ani, iar fanii nu au uitat de aceste gafe, dar şi de alte greşeli din sezonul trecut, şi l-au taxat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

“La mulţi ani pe banca de rezerve”, “47 de meciuri şi câte gafe? Hai, la mulţi ani”, “Te rog eu, lasă-te de fotbal, nu eşti făcut pentru aşa ceva” sau “La mulţi ani! Mulţumim pentru Liga 2”, au fost câteva dintre comentariile fanilor lui Dinamo.

Jucătorii care au dus-o pe Dinamo în Liga 2 şi-au găsit repede contracte

Imediat după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2, mai mulţi jucători care au contribuit la cea mai mare contraperformanţă din istoria clubului şi-au găsit rapid angajamente în alte locuri. Răzvan Grădinaru a ajuns la Karmiotissa, noua echipă din Cipru a lui Dusan Uhrin, antrenorul care i-a dus pe “câini” în liga a doua.

ADVERTISEMENT

Vlad Morar şi Gabriel Torje au ajuns la Farul Constanţa, unde au întregit lista jucătorilor cu care Gică Hagi a lucrat în trecut şi pe care acum i-a readus la echipă. Ricardo Grigore s-a transferat la FCU Craiova, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK.

Tot în SuperLiga joacă şi Mirko Ivanovski şi Christian Irobiso, care au semnat cu Petrolul Ploieşti, penultima clasată după două etape. La Sepsi Sfântu Gheorghe s-au transferat Cosmin Matei şi Jonathan Rodriguez, mutarea ultimului fiind anunţată de FANATIK în exclusivitate.

În străinătate au ajuns Baptiste Aloe, care a semnat cu Nancy, în liga a treia din Franţa, şi Balthazar Pierret, care a mers la Quevilly Rouen, în Ligue 2. De asemenea, în această vară şi-au mai reziliat contractele Steliano Filip, Andrei Radu, Cristiano Figueiredo şi Igor Jovanovic.

ADVERTISEMENT
Tags: