Omul care a îngropat-o pe Real în meciul cu Mallorca și-a făcut un cadou. Odriozola și-a cumpărat un cal de 50.000 de euro și vrea să-l copieze pe Ramos

Andrei Șchiopu   
în Real Madrid
20/10/2019, 13:12
Omul care a îngropat-o pe Real în meciul cu Mallorca și-a făcut un cadou. Odriozola și-a cumpărat un cal de 50.000 de euro și vrea să-l copieze pe Ramos
Alvaro Odriozola și-a cumpărat un cal de 50.000 de euro. Sursă foto: hepta.ro

Alvaro Odriozola, cel mai slab fotbalist al Realului din eșecul cu Mallorca, și-a cumpărat un cal în valoare de 50.000 de euro și îl copiază pe Sergio Ramos, colegul său, în pasiunea pentru cai. Odriozola are o afacere cu cai de rasă în care a investit de-a lungul timpului peste 130.000 de euro.

Cadoul lui Odriozola… pentru el. Omul care a îngropat-o pe Real Madrid, pasionat de cai

Nu este clar dacă pasiunea lui Odriozola pentru cai a fost influențată de Sergio Ramos, liderul echipei, care a investit peste 10.000.000 de euro în 70 de cai de rasă, având un teren de 44 hectare special pentru ei în apropierea orașului Sevilla. Unul dintre caii săi a devenit campion mondial recent. Ramos investește o sumă importantă și în domeniul artei, acolo unde are afaceri împreună cu soția sa Pilar Rubio.

Chiar înaintea meciului dezastruos al Realului cu Mallorca, Alvaro Odriozola și-a cumpărat încă un cal pentru el, iar acum are un total de 10 cai de rasă, cu care vrea să participe la concursuri.

  • 23 de ani a împlinit Alvaro Odriozola pe 14 decembrie
Calul cumpărat de Alvaro Odriozola. Sursă foto: instagram
Calul cumpărat de Alvaro Odriozola. Sursă foto: instagram

Meci de coșmar pentru Odriozola

Real Madrid a pierdut confruntarea din deplasarea cu Mallorca, partidă care l-a avut ca protagonist principal pe Alvaro Odriozola, într-un sens negativ. Unicul gol a fost înscris de Junior Lago, care a „dansat” pe lângă Odriozola, iar în minutul 74 fotbalistul adus de la Real Sociedad a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Alvaro Odriozola a fost adus în 2018 de la Real Sociedad în schimbul sumei de 25.000.000 de euro. Până acum, Odriozola a reușit să marcheze un gol în 26 de meciuri pentru „galactici”.

  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Alvaro Odriozola
Închide ×