Fotbal intern

Omul care a învins cancerul se întoarce în iarbă!

28.05.2018 | 17:40
Omul care a invins cancerul se intoarce in iarba
Omul care a învins cancerul se întoarce în iarbă! Ion Marin a semnat din nou un contract avantajos în ţările arabe după un an în care a efectuat un tratament foarte dur şi a învins cancerul.
Ion Marin a revenit în fotbal după ce un an de zile a efectuat un tratament pentru a învinge cancerul. Ultima oară “Săpăligă” a antrenat formaţia Al Mina, în sezonul 2016-2017, dar a întrerupt contractul după ce a aflat în urma unor analize medicale că are cancer. “Am avut ceva probleme cu stomacul şi m-am prezentat la un control pentru acest lucru. Până atunci nu avusesem nici un fel de probleme. Am efectuat ecografie, analize de sânge şi am ajuns şi la colonoscopie, unde s-a descoperit ca am cancer. Dar altfel nu am avut niciun semn, nicio durere, e o boala care nu-ti da prea multe semne, Ţi-am spus şi mai devreme, nu avusesem nici un fel de probleme. Am avut noroc cu sotia mea, Elena, dar şi fata cea mare.  Ne-am mişcat foarte repde. Anul trecut, pe 6 iulie am fost depistat, pe 10 am plecat in Germania, iar pe 12 eram deja operat. Am avut noroc ca s-a descoperit, iar boala nua  putut să se extindă. Dar totuşi mi-a fost eliminat cam 40 cm de colon”, a spus pentru FANATIK.RO, Ion Marin.

Omul care a învins cancerul se întoarce în iarbă!

Deşi a condus Dinamo de pe banca de rezerve la partida din Giuleşti, cu CSA Steaua, din Liga 4, FANATIK.RO

a aflat că antrenorul român se întorsese în dimineaţa meciului de vineri tocmai din Kuweit acolo unde semnase un contract pe un an, care întră în vigoare de la 1 iulie, cu Al Qadsia. “Săpăligă” ne-a confirmat informaţia respectivă.

“Nu am putut să stau departe de fotbal chiar dacă în ultimul an am trecut prin clipe grele după ce am fost diagnosticat cu cancer. Le mulţumesc din suflet membrilor familiei mele, dar şi celor care m-au ajutat în această perioadă. Doctorii mi-au spus că este ok să revin în antrenorat. În dimineaţa meciului Dinamo-CSA Steaua din Giuleşti eu revenisem în România după ce fusesem în Kuweit să semnez cu Al Qadsia. Contractul va intra în vigoare de la 1 iulie şi înţelegerea este semnată pentru un an. Dar le mulţumesc domnilor Badea şi Marius Bacria că au apelat la mine pentru a putea să dau şi eu o mână de ajutor lui Dinamo în Liga 4. Până când se termină play-off-ul voi sta pe banca acestei echipei, iar apoi voi pleca să antrenez din nou în ţările arabe. Meciurile de la Dinamo mă fac să intru uşor, uşor în febra partidelor şi să mă reacomodez cu tot ce înseamnă meseria de antrenor”, a spus Ion Marin pentru FANATIK.RO.

Tags: