Sport

Omul care a retrogradat cu toate echipele la care a jucat în Liga 1 a acceptat să joace la Dinamo în Liga 2. Exclusiv

Răzvan Patriche, cel mai experimentat jucător din lotul lui Dinamo, își va prelungi contractul cu gruparea din „Ștefan cel Mare” și va evolua în tricoul alb-roșu și în Liga 2.
17.06.2022 | 22:41
Omul care a retrogradat cu toate echipele la care a jucat in Liga 1 a acceptat sa joace la Dinamo in Liga 2 Exclusiv
Răzvan Patriche (36 de ani) a jucat 11 meciuri în acest sezon la Dinamo și este evaluat conform Transfermarkt la 100.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Răzvan Patriche a fost primul transfer al lui Dinamo din pauza de iarnă, iar jucătorul de 36 de ani a evoluat în 11 partide în acest sezon fiind și o perioadă accidentat.

Încă un jucător de la Dinamo alege să continue în Ștefan cel Mare

FANATIK a aflat în exclusivitate că fundașul central Răzvan Patriche va continua la Dinamo și în sezonul viitor din Liga 2. Răzvan Patriche va mai continua încă un an la Dinamo, chiar dacă a ajuns la a treia retrogradare din carieră, după cele cu Sportul Studențesc și Academica Clinceni, unde a evaluat în prima parte a campionatului trecut.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, la Dinamo vor mai continua și Marius Tomozei, Alin Buleică, Mihai Eșanu sau Geani Creațu, la care se vor adăuga și jucători de la echipa a doua și juniori.

Site-ul nostru a aflat că primul jucător promovat de Gică Mihali la echipa mare este Daniel Dinu, atacantul de la Dinamo U19 care a reușit să marcheze cinci goluri împotriva FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului încearcă să îl convingă să rămână la Dinamo și pe Ricardo Grigore și i-au transmis un mesaj special: „Fii ca Del Piero în 2006 la Juventus!”.

Pe ce jucători se mai bazează Dinamo în sezonul viitor

Alături de jucătorii din Liga 1 care vor continua, Dinamo se va mai baza și pe Ioan Borcea, Costin Amzar, Antonio Bordușanu, Ștefan Fara, Claudiu Stan sau Cătălin Măgureanu, dar și pe alți jucători de la echipa a doua și de la juniori.

ADVERTISEMENT

În calcul ar putea intra și nepotul „Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan Jr., care a debutat pentru Dinamo în amicalul de gală de la Kiev.

Răzvan Patriche, puternic criticat de fani după o eroare gravă. Va fi cel mai experimentat jucător din lotul „câinilor”

Răzvan Patriche a fost destul de constestat de către suporterii lui Dinamo, mai ales la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe când a comis un penalty, însă apoi a reușit să înscrie.

ADVERTISEMENT

Patriche a reușit în sezonul regulat chiar să aducă victoria Clinceniului chiar împotriva lui Dinamo, cu o lovitură de cap.

Pe 29 aprilie, Patriche va împlini 37 de ani, iar jucătorul este evaluat conform Transfermarkt la doar 100.000 de euro. Astfel, fundașul central va fi cel mai experimentat jucător din lotul lui Gică Mihali, alături de Moura și Marius Tomozei.

  • 11 meciuri a jucat Răzvan Patriche la Dinamo, după ce a fost transferat în iarnă
ADVERTISEMENT