Fotbal international

Omul care l-a adus pe CR7 la Manchester United face comparaţia între Messi şi Ronaldo: “El este mult mai egoist”

10.04.2019 | 18:52
Omul care la adus pe CR7 la Manchester United face comparatia intre Messi si Ronaldo El este mult mai egoist

Martin Edwards, fostul preşedinte al “diavolilor”, este omul care l-a adus pe Cristiano Ronaldo la Manchester United şi l-a comparat cu Lionel Messi într-un  interviu pentru presa din Italia. Cele două staruri mondiale se vor duela, de la distanţă, în meciurile de miercuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Martin Edwards a făcut comparaţia între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Cine este fotbalistul de echipă

Martin Edwards a oferit un interviu pentru La Gazzetta dello Sport în care a vorbit despre Cristiano Ronaldo şi l-a comparat cu Lionel Messi. Fostul preşedinte al lui Manchester United a susţinut că portughezul este mult mai egoist decât rivalul lui de la Barcelona, vedeta lui Juventus având tendinţa de a-şi aştepta colegii să-l felicite pentru golurile reuşite.

“Lionel Messi este un fotbalist de echipă şi se poate observa asta atunci când sărbătoreşte un gol marcat. El aleargă spre colegii lui. Ronaldo este mult mai egoist. Are tendinţa de a sărbători singur şi aşteaptă ca ceilalţi să vină spre el”, a declarat Martin Edwards în La Gazzetta dello Sport.

Omul care l-a adus pe CR7 la Manchester United face comparaţia între Messi şi Ronaldo
Omul care l-a adus pe CR7 la Manchester United face comparaţia între Messi şi Ronaldo

Martin Edwards: “Nu ne imaginam că va ajunge atât de sus”

În interviul acordat ziarului La Gazzetta dello Sport, Martin Edwards a vorbit şi despre momentul în care l-a transferat pe Cristiano Ronaldo la Manchester United, mutare care s-a efectuat în august 2003. Fostul oficial al clubului de pe “Old Trafford” a susţinut că el şi Sir Alex Ferguson nu-şi imaginau că portughezul va ajunge atât de sus.

“Prima oară când l-am văzut, într-un meci cu Bolton, avea 18 ani şi am fost exaltat când am văzut ce poate face cu mingea. Era magic ce reuşea pe teren, iar apoi a crescut şi mai mult. Nu-mi imaginam că va ajunge atât de sus, acelaşi lucru îl poate spune şi Sir Alex. Legenda spune că l-am transferat după amicalul cu Sporting, când mai mulţi jucători l-au cerut la echipă. Sir Alex îl ştia de ceva timp, mulţumită lui Queiroz, secundul lui. El i-a povestit despre Ronaldo”, a mai precizat Martin Edwards.