Carousel hot news

Cel mai mare antistelist uimeşte: “FCSB, cea mai bună echipă!”

Victoria categorică a celor de la FCSB în faţa Viktoriei Plzen, scor 3-0 - vezi video le aduce roş-albaştrilor laude de unde se aşteptau cel mai puţin. Unul dintre cei mai înverşunaţi...
15.09.2017 | 11:27
Cel mai mare antistelist uimeşte:
ADVERTISEMENT

Victoria categorică a celor de la FCSB în faţa Viktoriei Plzen, scor 3-0 – vezi video le aduce roş-albaştrilor laude de unde se aşteptau cel mai puţin. Unul dintre cei mai înverşunaţi anti-stelişti din fotbalul românesc, Alexandru Ioniţă, recunoaşte că echipa lui Nicolae Dică este cea mai bună din România! Declaraţia a fost făcută vineri, a doua zi după victoria reuşită de formaţia patronată de Gigi Becali.

”Chiar m-am bucurat la realizările lui Budescu şi a lui Alibec. Meritau să dea aceste goluri, au demonstrat încă o dată că meritau să ajungă la cea mai bună echipă din România” , a spus Ioniţă la o televiziune de sport, când a fost întrebat de reuşitele foştilor săi colegi de la Astra, Constantin Budescu şi Denis Alibec.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FCSB – Plzen 3-0. Ce spunea Ioniţă

Constantin Budescu şi Denis Alibec au fost principalii artizani ai victoriei obţinute de FCSB în faţa cehilor de la Plzen. Budescu a scos un penalty în prima repriză, din care tot el a deschis scorul, iar apoi a majorat diferenţa, fructificând pasa lui Denis Alibec. Căpitanul roş-albaştrilor a marcat cel de-al treilea gol, dintr-o lovitură liberă, în a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ioniţă a şocat după ultima partidă din sezonul trecut dintre Astra şi FCSB, scor 0-1, când a început să plângă la finalul meciului, la flash-interviu. Îmi pare foarte, foarte rău, mi-aş dori să dau timpul înapoi să înscriu contra FCSB-ului, să lovesc mai bine mingea să intre în poartă. Eu sunt născut, crescut să fiu împotriva FCSB-ului şi asta a fost cea mai mare dorinţă să-i bat de fiecare dată şi să nu-i las să ia campionatul. Mi-aş fi dorit să dau gol, aş da cinci ani din viaţă, numai ca să nu ia Steaua campionatul”, a fost declaraţia lui Ioniţă, printre lacrimi, în luna mai, după Astra-FCSB 0-1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri