Fotbal intern

Gigi tremură! Omul care decide depunctarea FCSB, duşmanul patronului

Autor: Iuliana Spirache | 03.05.2018 | 10:45
Gigi tremură! Omul care decide depunctarea FCSB, duşmanul patronului
Gigi Becali la palat

Omul care se află în război cu Gigi Becali va da verdictul în cazul unei eventuale depunctări a FCSB-ului. Daniel Cernat Marin este preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF şi se află în această funcţie de mai bine de un deceniu.

CFR Cluj a cerut depunctarea FCSB-ului, iar Gigi Becali le-a răspuns ardelenilor şi a mers la Comisia de Disciplină pentru ca Dan Petrescu să fie penalizat, dar şi echipa din Gruia. Daniel Cernat Marin este preşedintele Comisiei de Disciplină, iar  acesta a intrat, în anii trecuţi, într-un conflict cu patronul FCSB-ului, anunţă Gazeta Sporturilor.

Ce a declarat omul care se află în război cu Gigi Becali

În vara anului 2008, după ce Gigi Becali a  fost prins că încerca să-i motiveze pe jucătorii de la Universitatea Cluj, Daniel Cernat Marin . şi Comisia de Disciplină au dictat măsuri dure la adresa Stelei, a lui Gigi Becali, dar şi a oficialilor şi jucătorilor de la U Cluj. Mai mult, Cernat a avut şi o reacţie destul de dură la adresa patronului FCSB-ului. “Îl sfătuiesc pe patronul FCSB-ului să nu mai dea dovadă, în continuare, de creier de maimuţă în corp de miliardar”. 

FCSB a cerut recuzarea lui Daniel Cernat Marin

Acesta fiind şi motivul pentru care oficialii FCSB-ului au solicitat recuzarea lui Daniel Cernat Marin, preşedintele Comisiei de Disciplină,pe motiv că “n-ar putea fi echidistant din moment ce s-a aflat într-un conflict direct cu Gigi Becali.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!