Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Omul-cheie care a stat în spatele unei calificări incredibile a Universității Craiova în cupele europene: „Șumudică are dreptate”

Secretul Universității Craiova în barajul de Conference League cu U Cluj a fost deconspirat. Ipoteza lui Marius Șumudică e susținută de un oficial al alb-albaștrilor
29.05.2024 | 00:28
Omulcheie care a stat in spatele unei calificari incredibile a Universitatii Craiova in cupele europene Sumudica are dreptate
Omul-cheie care a stat în spatele unei calificări incredibile a Universității Craiova în cupele europene: „Șumudică are dreptate” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Secretul Universității Craiova în finala barajului cu Universitatea Cluj a fost deconspirat de Marius Șumudică. Tehnicianul l-a elogiat pe antrenorul cu portarii, Daniel Tudor.

Secretul Universității Craiova, confirmat de un oficial oltean: „Ajută tinerii portari să progreseze”

Universitatea Craiova a obținut dramatic calificarea în turul 2 preliminar al Conference League. Oltenii au învins-o pe U Cluj la loviturile de departajare, acolo unde Laurențiu Popescu a avut două intervenții salvatoare.

ADVERTISEMENT

„De data asta m-am uitat (n.r. – la loviturile de departajare). La meciul cu Oțelul Galați (n.r. – din Cupa României) am plecat cu 5 minute mai devreme, înainte să dea ei golul victoriei, prin minutul 118. Am plecat pentru că n-am putut să mai rezist. Tot din cauza jocului slab prestat de echipă.

Acum am stat până la sfârșit pentru că era un moment extrem de important, pentru acest grup, pentru viitorul acestei echipe. E clar că a fost șansă, e clar că Popescu a fost foarte inspirat, un portar care a crescut fantastic în ultima perioadă, un portar care e foarte serios și care a reușit să ajute echipa în momentele grele.

ADVERTISEMENT

Tudor e un tehnician care ajută tinerii portari să progreseze. Cel mai bun exemplu este Popescu, Popescu, care, gândiți-vă, îl are în spatele său pe Lazar. Un portar cu experiență și care a cochetat cu echipa națională. Și i-a luat fața.

Popescu are calități deosebite. Cred că 5 centimetri îl plus îl făceau unul dintre cei mai vandabili fotbaliști români pentru următoarea perioadă. Nu înseamnă că eu sunt deținătorul adevărului absolut, dar este un portar care mie îmi place foarte mult”, a declarat Pavel Badea, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Cum l-a caracterizat Marius Șumudică pe Daniel Tudor

În mandatul lui Petev, Daniel Tudor a rămas în cadrul clubului Universitatea Craiova. Marius Șumudică a dezvăluit salariul cu care a fost plătit degeaba luni de zile antrenorul cu portarii de la Universitatea Craiova.

„Secretul din spatele acestei victorii este Daniel Tudor, antrenorul cu portarii de la Universitatea Craiova, care a fost ținut pe bară luni de zile și plătit cu 6000 de euro degeaba. Pentru că Petev a venit cu propriul staff, inclusiv cu propriul antrenor de portari.

ADVERTISEMENT

Daniel Tudor a avut ofertă de la Damac, în staff-ul lui Cosmin Contra, dar a fost ținut și plătit luni la rând cu 6000 de euro pentru că este cel mai bun antrenor cu portarii”, a declarat Marius Șumudică, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

SECRETUL VICTORIEI Universitatii Craiova la 11 metri! “Sumudica ARE DREPTATE!”

ADVERTISEMENT