Cele mai citite

Omul cu cele mai multe apariţii în Premier League, dispus să continue un sezon

Gareth Barry, mijlocaşul celor de la WBA, intenţionează să mai evolueze pentru încă un sezon în Premier League înainte să se retragă definitiv.
29.01.2018 | 15:30
Omul cu cele mai multe apariţii în Premier League, dispus să continue un sezon
ADVERTISEMENT

Mijliocaşul central de 36 de ani este omul care deţine recordul pentru cele mai multe apariţii în Premier League, după ce a evoluat în 649 de partide în tricoul lui Aston Villa, Manchester City, Everton şi West Bromwich Albion, însă este hotărât să mai joace un sezon şi să atingă borna 700.

Barry, campion şi câştigător al cupei Angliei, a vorbit într-un interviu pentru talkSport, despre planurile sale de viitor: “În acest moment mă simt pregătit pentru un nou sezon, dar mai mult de atât nu sunt sigur că pot”, a spus Barry.

Omul cu cele mai multe prezenţe în Premier League a bifat şi în acest sezon 21 de meciuri

În ciuda celor 36 de ani, fostul internaţional englez este în continuare un om important la WBA, fiind prezent în 25 de partide în toate competiţiile pentru trupa care a învins în această săptămână cu 3-2 pe Liverpool, în turul al patrulea din Cupa Angliei.

ADVERTISEMENT

“Nu am avut prea multe rezultate  de acest gen pe Anfield în toată cariera mea, aşa că să merg acolo şi să câştig împotriva unei echipe precum Liverpool a fost fantastic.  Nu ne aşteptam, dar a fost un meci din Cupa Angliei, astfel încât orice se poate întâmpla. Am mers acolo cu multă încredere şi am marcat trei goluri,  un lucru pe care nu multe echipe l-au reuşit”, a adăugat el.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri