Ion Ţiriac este distrus! Ce lovitură a primit omul de afaceri

Iuliana Spirache   
în Hotnews
09/02/2015, 11:24
Ion Ţiriac este distrus! Ce lovitură a primit omul de afaceri

Fostul mare tenismen, Ion Ţiriac a dezvăluit că a fost călcat de hoţi. Totul s-a petrecut pe domeniul său de la Balc, judeţul Bihor. Aproximativ 500 de porci mistreţi au fost furaţi şi vînduţi, în Asutria, iar omul de afaceri este convins că animalele au fost ademenite cu măncarea pe care hoţii au pus-o la gard.

“Hoţul nu a fost prins!”

„Românul are nişte talente… 500 de porci mistreţi vii mi s-au furat. Cum dracului să faci asta, să furi mistreţii vii, când ăia fug întruna?”, a spus Ţiriac. „Foarte inteligent. Le-au pus mîncare pînă la gard, porcii au venit fără să ştie ce li s-a întîmplat şi apoi, cînd au ajuns acolo, i-au prins. Ştiu şi unde i-au vîndut, în Austria, dar hoţul nu l-au prins de un an de zile”, a adăugat fostul tenismen în interviul acordat Digi Sport.

Balc este locul în care, din 2005 încoace, Ion Ţiriac organizează paride de vînătoare pentru prietenii săi, cunoscui oameni de afaceri, magnaţi şi politicieni din mai toate colţurii lumii. De regulă, selecta partidă de vînătoare era organizată în luna ianuarie, dar din 2014, Ţiriac a mutat-o în decembrie.

Închide ×