Hotnews

Omul de afaceri moldovean Renato Usatîi, luat cu mascaţii de pe aeroportul din Chişinău şi dus la Procuratură

Controversatul om politic din Republica Moldova, Renato Usatîi, a fost reţinut astăzi, pe aeroportul din Chişinău, de către ofiţeri ai Servicului Intern de Informaţii şi Securitate. Lider al...
Autor: Ionuţ Cataramă | 24.10.2015 | 08:20
Omul de afaceri moldovean Renato Usatîi, luat cu mascaţii de pe aeroportul din Chişinău şi dus la Procuratură

Controversatul om politic din Republica Moldova, Renato Usatîi, a fost reţinut astăzi, pe aeroportul din Chişinău, de către ofiţeri ai Servicului Intern de Informaţii şi Securitate. Lider al formaţiunii Partidul Nostru, Usatîi se întorcea de la Moscova. El fost condus la Procuratura Generală. Irina Bejenaru ne oferă mai multe detalii de la Chişinău.

Omul de afaceri Renato Usatîi a fost reţinut pe aeroportul din Chişinău de către ofiţeri ai serviciilor de informaţii.

Primarul din Bălţi se întorcea de la Moscova.

În urmă cu câteva zile, Renato Usatîi a publicat pe internet mai multe convorbiri telefonice care ar fi avut loc între fostul premier Vlad Filat şi Ilan Shor, imediat după arestarea lui Filat.

Renato Usatîi a refuzat să spună de unde deţine interceptările, iar procuratura a anunţat că a deschis dosar penal în acest caz. Anchetatorii nu au spus dacă înregistrările sunt deja probă în dosarul Filat. După câteva ore, Usatîi a postat pe internet o înregistrare video în care anunţă că pleacă la Moscova de frică să nu fie arestat şi că pregăteşte alte imagini compromiţătoare la adresa guvernării.

Renato Usatîi, liderul Partidul Nostru: ”Sunt nevoit să plec la Moscova pentru a mă păzi. Am de pregătit mai multe lucruri importante, inclusiv să aranjez filmuleţe, care vor apărea pe internet dacă flăcăii din alianţă vor lua decizia să mă aresteze”.

Sursă: www.stiri.tvr.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE