Sport

Omul decisiv în transferul lui Răzvan Oaidă la Rapid: „Mi-a influențat foarte mult decizia!”. Video

Cine a fost omul de la Rapid care l-a influențat decisiv pe Răzvan Oaidă să semneze cu clubul giuleștean. Fostul fotbalist de la FCSB a fost prezentat oficial.
29.05.2023 | 16:23
Omul decisiv in transferul lui Razvan Oaida la Rapid Mia influentat foarte mult decizia Video
Adrian Mutu a fost omul decisiv în alegerea lui Răzvan Oaidă de a veni la Rapid. Foto: captură Youtube - @Rapid TV.
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a fost decisiv în alegerea lui Răzvan Oaidă de a semna cu Rapid. Fostul mijlocaș de la FCSB a fost prezentat oficial în culorile „alb-vișiniu” în cursul zilei de luni. Mutarea a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Răzvan Oaidă, mesaj pentru suporterii Rapidului: „Îmi doresc din tot sufletul să mă accepte”

Rapid a început deja conturarea lotului pentru sezonul următor, în care principalul obiectiv al giuleștenilor este o clasare pe una dintre pozițiile 1-3. Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI numele jucătorilor care nu vor continua din vară la FCSB, iar pe listă s-a aflat și Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

Rapid s-a orientat rapid și l-a transferat pe fotbalistul în vârstă de 25 de ani. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Răzvan Oaidă a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Mijlocașul speră să fie primit cu brațele de deschise de suporterii Rapidului, ținând cont de rivalitatea cu FCSB.

„Mă bucur să mă aflu aici. Este o emoție, o bucurie și mă bucur să fiu în Giulești. Am primit-o foarte bine. Impresarul meu m-a contactat, mi-a spus despre ce este vorba. M-a încercat un sentiment mai aparte să mergi la o rivală, dar cunosc clubul, știu că este un club foarte mare și asta m-a motivat cel mai tare. 

ADVERTISEMENT

Îmi doresc din tot sufletul să mă accepte (n.r. suporterii) și să mă primească bine pentru că sunt un jucător care întotdeauna dau 100% și cu siguranță voi face același lucru și în Giulești. Îmi doresc foarte mult să reușesc, să bucur suporterii și împreună să ne bucurăm și să avem rezultate”, a declarat Răzvan Oaidă, potrivit Rapid TV.

Adi Mutu, omul decisiv în alegerea lui Răzvan Oaidă de a semna cu Rapid: „Am lucrat cu dânsul”

Răzvan Oaidă a dezvăluit că antrenorul Adi Mutu a avut un rol esențial în decizia mijlocașului de a veni la Rapid. Fostul jucător de la FCSB a lucrat cu Adrian Mutu la echipa națională a României U21. „Mi-a influențat foarte mult decizia pentru că l-am avut și la naționala de tineret. Am lucrat cu dânsul.

ADVERTISEMENT

A fost un fotbalist excepțional, un antrenor la fel de bun și asta m-a ajutat să iau această decizie și să fac pasul acesta. Mă bucur să fiu aici. (n.r. suporterii) Sper să mă accepte și să ne susțină necondiționat pentru că vom face tot ce ține de noi să ne îndeplinim obiectivul. 

Am evoluat la naționalele de tineret, juniori. O perioadă foarte frumoasă. În momentul când am semnat cu FCSB am fost aproape, cred, să fiu chemat la naționala mare, dar nu s-a întâmplat. Sper ca în viitorul apropiat să ajung”, au fost cuvintele lui Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă, pregătit de concurența de la Rapid: „O văd ca pe o provocare”

Răzvan Oaidă a mărturisit că poate evolua atât inter, cât și în fața apărării. Pentru un loc în echipa de start a Rapidului, mijlocașul va avea de luptat cu Mattias Kait sau Xian Emmers, doi dintre jucătorii de bază ai giuleștenilor.

Totuși, Răzvan Oaidă se simte pregătit. „Îmi aduc aminte și acum primul meci pe Giulești. A fost o atmosferă incredibilă, incendiară. Pot să spun cu toată sinceritatea că a fost de două ori mai dificil să jucăm aici decât pe Arenă sau pe un alt stadion. 

Mă simt bine atât inter, cât și în fața apărării. Sunt un jucător polivalent și cred că pot acoperi aceste zone. Va rămâne la latitudinea lui Mister unde voi evolua. Rapid este un club mare, cu jucători extraordinari, foarte buni.

Concurența va fi mereu benefică și asta ne face mai buni. Eu o văd ca pe o provocare și important este ca echipa să aibă rezultate, să-și îndeplinească obiectivele și să-i facem pe fani fericiți. 

A fost o perioadă bună și benefică pentru mine (în străinătate). O perioadă în care am acumulat mult fizic, psihic. M-a întărit foarte mult și faptul că am fost plecat la o vârstă fragedă. M-a ajutat din toate punctele de vedere în Italia și Anglia. Un sezon am fost în Italia, am evoluat acolo. Am acumulat foarte multă experiență pe parte fizică, tactică și cred că asta a contribuit la dezvoltarea mea ca jucător”, a încheiat Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT