Life

Omul din spatele succesului Las Fierbinți: ”Decizia la toate personajele pe care le-am introdus, am luat-o eu de fiecare dată”

Bărbatul din umbra producției Las Fierbinți. Ce spune despre personajele serialului de la Pro TV și replicile reproduse de fani.
25.03.2023 | 14:37
Omul din spatele succesului Las Fierbinti Decizia la toate personajele pe care leam introdus am luato eu de fiecare data
Bărbatul din umbra producției Las Fierbinți. Ce spune despre personajele serialului de la Pro TV și replicile reproduse de fani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Omul din spatele succesului Las Fierbinţi este un scenarist care s-a născut într-un sat din județul Ialomița. Toate deciziile legate de noile personaje introduse pe micile ecrane au fost luate de el de fiecare dată.

Bărbatul din umbra producției Las Fierbinți. Ce spune despre personajele serialului de la Pro TV și replicile reproduse de fani

Bărbatul din umbra producției Las Fierbinți este Mimi Brănescu, soțul actriței Mirela Oprișor, cea care îi dă viață Aspirinei în serialul mult iubit de la Pro TV. Ideile și replicile care ulterior sunt reproduse de fani pleacă de la el.

ADVERTISEMENT

Dramaturgul în vârstă de 48 de ani a ales să plaseze acțiunea la sat pentru că a copilărit în afara orașului. Serialul de comedie este un mare succes în rândul românilor care uneori mai și plâng când urmăresc episoadele speciale și nu numai.

Scenaristul crede că sunt foarte mulți Geani în România și că nu mai e o rușine să fii asemănat cu acest personaj, ci o mândrie. În plus, a subliniat că o perioadă a crezut că personajele vor funcționa ca o amendă, doar că au ajuns să fie modele în societatea actuală.

ADVERTISEMENT

„Decizia la toate personajele pe care le-am introdus, am luat-o eu de fiecare dată. Nu vreau să minimalizez meritul celorlalți. Dar vreau să spun că a fost și o asumare destul de complicată. Că am zis, ba da, ba da. Îl vreau pe ăsta, îl vreau pe ăsta.

Cu cei mai mulți am avut dreptate. Este extraordinarul merit al fiecărui actor în parte care a făcut o treabă extraordinară. Faima lui Celentano este în egală măsură meritul lui. Unele replici au plecat de la mine și au fost îmbunătățite de ei.

ADVERTISEMENT

Și nu mă prefac acum. Nu negociez paternitatea. Nu am nicio emoție nicio bucurie să aflu acum că sunt ale mele sau ale lor”, a declarat Mimi Brănescu în emisiunea Interviurile lui Vitalie, difuzată online pe stirileprotv.ro.

Mimi Brănescu, scenarist Las Fierbinți
Mimi Brănescu, scenaristul serialului Las Fierbinți. Sursa foto: Instagram.com

Mimi Brănescu, despre succesul Las Fierbinți

Mimi Brănescu a vorbit și despre succesul pe care îl are Las Fierbinți, precizând că i-ar fi plăcut să existe mai multe producții în paralel, mai serioase și mai educative pentru publicul larg. În altă ordine de idei, scenaristul consideră că umorul românesc este unul de calitate.

ADVERTISEMENT

„Cred că s-au întâlnit niște oameni care și-au dorit să facă un produs de calitate și cumva, cu mult noroc, cu multă șansă s-a întâmplat ceva acolo, care a ieșit bine. A făcut plici”, a mai spus omul care se ascunde în spatele producției de la Pro TV, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT