Carousel hot news

Omul “Naşului”, atacat dur: “A otrăvit fotbalul!”

Marcel Puşcaş, unul dintre candidaţii la şefia FRF, a pornit un atac fără precedent la adresa lui Adalbert Kassai, secretarul general al Federaţiei şi omul de încredere al lui Mircea Sandu....
07.12.2013 | 17:08
Omul “Naşului”, atacat dur: “A otrăvit fotbalul!”
ADVERTISEMENT

Marcel Puşcaş, unul dintre candidaţii la şefia FRF, a pornit un atac fără precedent la adresa lui Adalbert Kassai, secretarul general al Federaţiei şi omul de încredere al lui Mircea Sandu.

“Îl rog de pe acum public pe Adalbert Kassai să stea pe fundul lui în această campanie. Dacă nu mai candidează Mircea Sandu, Adalbert Kassai să-şi vadă de treabă. Să nu ameninţe AJF-urile, juniorii, echipele de la Ligile 1,2, 3 şi 4, sau pe cele de fotbal feminin. Acest om a otrăvit fotbalul românesc timp de 23 de ani alături de Mircea Sandu. Să-şi vadă de averile lui obţinute din salariul de la FRF. Cineva ar trebui să se sesizeze în legătură cu acest lucru. El are probleme de exprimare în limba română. Tatăl meu i-a fost profesor de chimie în Oradea şi ştiu ce vorbesc, rupe pixul. Oricine va veni la Federaţie, îl zboară de acolo. Trebuie să fii oligofren ca să-l păstrezi. Eu îi sugerez lui Sandu Mircea să-i facă un contract de vreo 4 ani de vreun milion de euro, în aşa fel încît să-i fie greu noului preşedinte să-l dea afară. Să-l antedateze, că şi aşa au locuri libere în caiete, şi dacă vine Burleanu, Popescu, Puscaş sau cine o veni, să nu-l poată da jos de acolo”, a declarat Puşcaş la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri