Life

Omul pe care prințul Harry și Meghan Markle ar vrea “să-l vadă suferind”. Gestul care i-a înfuriat pe cei doi

Omul pe care prințul Harry și Meghan Markle ar vrea “să-l vadă suferind”. Gestul care i-a înfuriat pe cei doi duci și vor să fie răzbunați.
18.01.2023 | 17:05
Omul pe care printul Harry si Meghan Markle ar vrea sal vada suferind Gestul care ia infuriat pe cei doi
Omul pe care prințul Harry și Meghan Markle ar vrea “să-l vadă suferind” Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Cine este omul pe care prințul Harry și Meghan Markle ar vrea “să-l vadă suferind”. Acesta a făcut un gest care i-a înfuriat pe cei doi și acum ar vrea răzbunare.

Omul pe care prințul Harry și Meghan Markle ar vrea “să-l vadă suferind”

Este vorba despre nimeni altul decât jurnalistul Jeremy Clarkson, cel care a avut niște afirmații dure de făcut la adresa ducesei.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că și-ar dori să o vadă pe stradă goală și cum este lovită cu gunoaie de oameni în timp ce trece, o referință la celebrul serial Game of Thrones.

Acum, acesta a decis să își ceară scuze pentru mesajul său care a fost aspru criticat, doar că scuzele sale nu au fost acceptate, iar Prințul Harry și Meghan Markle ar vrea să îl vadă suferind pentru fapta sa.

ADVERTISEMENT

„La 25 decembrie 2022, dl Clarkson i-a scris exclusiv prințului Harry, ducele de Sussex. Conținutul acestei corespondențe a fost marcat ca fiind privat și confidențial.

n timp ce domnul Clarkson a prezentat astăzi noi scuze publice, ceea ce rămâne de abordat este modelul său de lungă durată de a scrie articole care răspândesc retorica urii, teorii periculoase ale conspirației și misoginism”, au transmis purtătorii de cuvânt ai ducilor.

ADVERTISEMENT

Harry și Meghan Markle, acuzați că nu vor să fie persoane bune

Megyn Kelly de la GB News a atacat decizia cuplului de a-l critica pe jurnalist pentru spusele sale și că nu au încercat să fie „persoanele mai bune”.

De asemenea, aceasta a mai spus că probabil ducii vor să îl vadă suferind pe acesta și de aceea nu vor să-i accepte scuzele, chiar dacă Jeremy Clarkson a încercat pe diferite platforme să anunțe cât de rău îi pare pentru afirmațiile făcute.

ADVERTISEMENT

“Pot să spun doar atât. Ce oportunitate au ratat Meghan și Harry prin faptul că nu au acceptat scuzele tipului. Au avut o șansă ca măcar o dată să pară oameni mai mari și au ratat-o.

Ei nu pot. Trebuie să ia nasul câinelui și să-l frece în excremente, pentru că asta sunt ei. Ei vor să-l vadă suferind”, a spus jurnalista.

ADVERTISEMENT