Fotbal intern

Omul propus pentru postul de preşedinte la Petrolul e fan Steaua! Suporterii au făcut scandal. FOTO

07.05.2019 | 20:43
Omul propus pentru postul de presedinte la Petrolul e fan Steaua Suporterii au facut scandal FOTO

Scandalul la Petrolul Ploieşti continuă, toate acestea după ce fanii echipei din Liga 2 au aflat numele omului propus pentru postul de preşedinte la gruparea “lupilor”. Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul-finanţator al “găzarilor”, îşi doreşte ca Dragoş Ferariu să îl înlocuiască pe Cristi Vlad, dar fanii şi-au arătat nemulţumirea imediat.

Un fan al Stelei a fost propus pentru postul de preşedinte al Petrolului

Cristi Vlad a demisionat de la Petrolul, după ce “lupii galbeni” au fost învinşi pe teren propriu de Daco Getica, scor 1-3. Gruparea din Ploieşti şi-a compromis şansele de promovare în Liga 1 Betano, iar oficialiii echipei din eşalonul secund i-au găsit rapid un înlocuitor. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ultraşii Petrolului au publicat mai multe detalii despre Dragoş Ferariu, cel despre care au aflat că este fan al Stelei, lucru intolerabil pentru fanii echipei din Liga 2. Imaginile cu cel care a fost propus de Mădălin Mihailovici să preia postul de preşedinte al formaţiei din Ploieşti au fost publicate pe o pagină de Facebook a  suporterilor. Fotografiile au fost însoţite de mesajul: “Dragoş Ferariu, persoană non-grata pe Stadionul Ilie Oană!”

Mesajul postat de fanii Petrolului pe pagina de Facebook

Mesajul postat de fanii Petrolului

Pe pagina de Facebook a celor din “Peluza I “Ilie Oană”” a fost postat următorul mesaj: “Chiar merită asemenea persoane funcţiile ocupate? Nu vom lăsa pe nimeni niciodată să păteze culorile pe care le apărăm şi le iubim atât de mult. Dragoş Ferariu, persoană non-grata pe Stadionul Ilie Oană! Pozele vorbesc de la sine, iar orice comentariu pe care îl putem face nu îşi are rostul.

Pe această cale solicităm demisia lui Dragoş Ferariu din orice funcţie pe care o deţine în cadrul asociaţiei Petrolul 52. Dragoş Ferariu nu va fi niciodată reprezentant al suporterilor Petrolului Ploieşti. Ba mai mult, dacă are pic de onoare, singur va lua decizia să demisioneze. Aşteptăm o reacţie fermă şi din partea fostelor glorii ale Petrolului Ploieşti”.