Sport

Omul propus președinte la Dinamo, întâlnire secretă cu șefii lui U Cluj. Exclusiv

Omul propus preşedinte la Dinamo, Ioan Mărginean, va avea o întâlnire cu primarul Clujului, Emil Boc şi reprezentantul Universităţii Babes Bolyai pentru postul de consilier la U Cluj.
06.07.2022 | 22:11
Omul propus presedinte la Dinamo intalnire secreta cu sefii lui U Cluj Exclusiv
Imagine din meciul Dinamo - U Cluj, de la baraj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ioan Mărginean este omul pe care Dorin Şerdean l-a propus pentru a ocupa postul de administrator special de la Dinamo. Ultima dată la FC Braşov, Mărginean ar fi trebuit să aibă o funcţie la “câini” şi în timpul mandatului lui Pablo Cortacero.

Omul propus președinte la Dinamo, întâlnire secretă cu șefii lui U Cluj!

Şansele ca Mărginean să ajungă acum la Dinamo sunt foarte mici, în condiţiile în care FANATIK a aflat că va avea o întâlnire în cursul zilei de joi cu Emil Boc şi Dan Lazăr, reprezentantul Universităţii Babes Bolyai.

ADVERTISEMENT

Motivul este funcţia de consilier la Universitatea Cluj, echipă proaspăt promovată în SuperLiga chiar în dauna celor de la Dinamo, 3-1 la general. Astfel, sunt şanse mici ca Mărginean să fie omul ales să facă curăţenie la Dinamo.

Ioan Mărginean
Ioan Mărginean

Ioan Mărginean, propus de Dorin Şerdean! Conflict deschis cu Răzvan Zăvăleanu

Mai ales că era imposibilă o colaborare între Ioan Mărginean şi Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar. Cei doi au un război mai vechi, din perioada în care au lucrat împreună la Gaz Metan Mediaş, în perioada insolvenţei.

ADVERTISEMENT

Astfel, Răzvan Zăvăleanu a insistat pentru Florin Prunea pe postul de administrator special, în timp ce soluţia surprinzătoare aleasă de Dorin Şerdean era Ioan Mărginean, aşa cum FANATIK a anunţat.

“Limoniu”, dorit şi de Pablo Cortacero la Dinamo!

Ioan Mărginean a fost dorit la Dinamo şi de Pablo Cortacero, când ibericul a preluat clubul. Nu a fost cazul de nicio colaborare, în condiţiile în care spaniolul nu a venit cu niciun ban şi clubul a intrat în vrie din cauza cheltuielilor uriaşe.

ADVERTISEMENT

În sezonul precedent, Ioan Mărginean a fost preşedintele celor de la FC Braşov. Cel poreclit “Limoniu” şi-a dat demisia la finalul sezonului, iar acum este la un pas să colaboreze cu o nouă echipă din SuperLiga.

“Câinii” încă nu au înlocuitor pentru Iuliu Mureşan

La Dinamo continuă să domnească incertitudinea. Iuliu Mureşan este plecat de luni bune de la echipă şi încă nu i s-a găsit un înlocuitor. Nici măcar nu a fost fixată o dată pentru Adunarea Generală a Acţionarilor.

ADVERTISEMENT

În cadrul acesteia, acţionarii vor alege noul administrator special. Cu 72% din club, decizia îi aparţine lui Dorin Şerdean, care are dreptul să numească omul cu drept de semnătură de la club. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

  • 62 de ani are Ioan Mărginean
  • 7 ani au plecat de la ultimul sezon al lui U Cluj pe prima scenă
ADVERTISEMENT