Michael O'Neill, reţinut de poliţie! Ce a făcut selecţionerul nord-irlandez şi care a fost reacţia federaţiei

poliţie, irlanda de nord, reţinere, michael o'neill

O'Neill a fost reţinut de poliţia scoţiană după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, a anunţat publicaţia Scottish Sun. Selecţionerul nord-irlandez, în vârstă de 48 de ani, a fost oprit de poliţia scoţiană în timp ce conducea la periferia oraşului Edinburgh.

Poliţia scoţiană a anunţat că a reţinut şi acuzat un bărbat pentru conducere sub influenţa alcoolului, duminică, în jurul orei locale 13.00, pe A720, centura oraşului Edinburgh. O'Neill va compărea în faţa unei instanţe la 10 octombrie, la două zile după meciul cu Norvegia din preliminariile Cupei Mondiale. Federaţia nord-irlandeză a precizat, într-un comunicat, că este la curent cu incidentul în care a fost implicat Michael O'Neill, dar este treaba poliţiei şi nu va comenta acest subiect. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

O'Neill este unul dintre cei mai de succes selecţioneri din istoria naţionalei nord-irlandeze. Numit în funcţie în februarie 2012, tehnicianul a calificat în premieră naţionala Irlandei de Nord la Campionatul European, la ediţia din 2016, câştigând grupa din care a făcut parte şi România. La turneul final din Franţa, Irlanda de Nord a trecut de faza grupelor şi a ajuns în optimile de finală.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În preliminariile Cupei Mondiale din Rusia, Irlanda de Nord are mari şanse de a ajunge în play-off, fiind pe locul al doilea într-o grupă din care mai fac parte Germania, Norvegia şi Cehia. În urmă cu aproape două săptămâni, atacantul echipei Everton, Wayne Rooney, a fost reţinut de poliţie, în apropierea locuinţei sale din Cheshire, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. El va fi audiat de un tribunal la 18 septembrie.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775