Sporturi

LIVE VIDEO CFR Cluj – Malmo ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV

24.07.2018 | 17:42
LIVE VIDEO CFR Cluj  Malmo ONLINE STREAMING DigiSport 1 Telekom Sport LookTV

LIVE VIDEO CFR Cluj – Malmo ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV. Campioana României îşi începe aventura europeană în faţa suedezilor de la Malmo, în turul II preliminar al Champions League, pe teren propriu.

VEZI AICI LIVE VIDEO CFR Cluj – Malmo ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV

LIVE VIDEO CFR Cluj – Malmo ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV. Elevii lui Edward Iordănescu au început cu succes noul sezon intern, după ce au câştigat partida de pe “Ion Oblemenco”, din faţa Universităţii Craiova şi au cucerit Supercupa României. În Liga 1 însă, au remizat, scor 1-1 cu FC Botoşani, iar acum vor juca din nou în preliminariile Ligii.

La ce oră se joacă CFR Cluj – Malmo LIVE VIDEO

LIVE VIDEO CFR Cluj – Malmo ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV. Duelul din Gruia este programat marţi, de la ora 19:00, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Muntenegru, condusă de Nikola Dabanović. Djordjije Ražnatović şi Marjan Paunović sunt asistenţii, în timp ce al patrulea arbitru a fost desemnat Miloš Bošković.

CFR Cluj – Malmo LIVE STREAM turul II preliminar Champions League

Edward Iordănescu a vorbit la conferinţa de presă despre adversarul din această seară: “E o dublă manșă foarte importantă pentru noi. Am studiat foarte bine echipa, e valoroasă, e o echipă mare, cu o medie de vârstă foarte bună pentru performanță, aproximativ 27 de ani. E o echipă cu maturitate în joc, știe când să accelereze. Malmo e pe un drum bun în acest moment. Considerăm că e o echipă echilibrată, cu gabarit, cu forță, cu putere, dar și cu disciplină tactică. Nu refuză un joc de luptă, dar are și calitatea individuală de a produce fotbal.

CFR – Malmo LIVE TEXT. Când joacă CFR Cluj

Noi trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Trebuie să arătăm caracter, exactitate în joc. Antrenez o echipă cu jucători de valoare, cu caracter. Sunt sigur că împreună putem reuși un joc foarte bun. Trebuie să ne creăm avantaj pentru retur, că acolo va fi foarte greu. Noi suntem pregătiți să mergem mai departe”, a spus tehnicianul.

LIVE VIDEO CFR Cluj – Malmo ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV

În urma tragerii la sorţi care a avut loc luni, la Nyon, campioana României şi-a aflat adversara din turul III preliminar al Champions League, în cazul în care va trece de suedezii de la Malmo. Trupa antrenată de Edward Iordănescu va întâlni învingătoarea dintre campioana Bulgariei, Ludogoreţ, şi Vidi, din Ungaria. Prima manșă ar urma să se joace în România la 7-8 august, iar returul în 14 august. În cazul în care CFR Cluj va fi eliminată acum, e Malmo, din preliminariile Champions League, atunci campionii vor evolua în turul III preliminar al Europa League cu câştigătoarea dintre Sutjeska (Muntenegru) şi Alaşkert (Armenia). Manşa I va avea loc la 9 august, în deplasare, iar returul la 16 august, la Cluj-Napoca.

LIVE VIDEO CFR Cluj - Malmo ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV. Meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi CFR Cluj, contând pentru SuperCupa României, la Craiova
LIVE VIDEO CFR Cluj – Malmo ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV. Meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi CFR Cluj

CFR Cuj – Malmo se joacă azi, de la ora 19:00, LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.