Ons Jabeur a fost dezamăgită de abandonul Simonei Halep la Beijing: “Îmi doream o luptă adevărată”

Irina Aldea   
în Tenis
30/09/2018, 16:20
Ons Jabeur a fost dezamăgită de abandonul Simonei Halep la Beijing: “Îmi doream o luptă adevărată” GALERIE FOTO
Ons Jabeur a fost dezamăgită de abandonul Simonei Halep la Beijing

Ons Jabeur a fost dezamăgită de abandonul Simonei Halep la Beijing. Adversara Simonei Halep din turul inaugural la Beijing a spus la conferinţa de presă că a fost tristă pentru că nu a primit de la liderul mondial o luptă pe măsură. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Românca din frunea clasamentului mondial a plecat drept principală favorită la turneul din Beijing, însă nu a putut ţine pasul în meci din cauza problemelor din zona lombară care i-au scos în cale noi dureri pe care nu le-a putut depăşi, deşi a încercat, iar după un set disputat cu greu în faţa sportivei din Tunisia, Ons Jabeur, locul 113 WTA, sportiva noastră a luat hotărârea să abandoneze pentru a nu mai forţa, aşa cum a făcut la Wuhan, săptămâna trecută. Chiar dacă a obţinut calificarea în turul secund, Ons Jabeur şi-a exprimat dezamăgirea pentru că adversara ei, liderul mondial, nu a putut să lupte şi să aibă parte de o dispută pe cinste.

Ons Jabeur şi-a exprimat tristeţea după ce Simona Halep s-a retras dela Beijing

“Nu-mi doream ca meciul să se încheie așa. Îmi doream o luptă adevărată. Din păcate, ea a fost accidentată. Nu am arătat foarte fericită pentru nu-mi doream să câștig în acest fel. Sper ca data viitoare când ne vom întâlni să jucăm un meci adevărat și niciuna din noi să nu fie accidentată”, a declarat tunisianca Ons Jabeur.

Pentru jsportiva în vârstă de 24 de ani din Tunisia a fost al doilea succes în fața unei jucătoare aflate în Top 10. Primul a venit la Rolland Garros, anul trecut, atunci când a trecut de Dominka Cibulkova, locul 7 WTA la acea vreme. Pentru Simona Halep urmează Kremlin Cup, turneu organizat la Moscova, iar mai apoi Turneul Campioanelor de la Singapore, ultima competiţie din acest sezon pentru reprezentanta noastră.

Închide ×