Sporturi

Ons Jabeur a fost dezamăgită de abandonul Simonei Halep la Beijing: “Îmi doream o luptă adevărată”

30.09.2018 | 16:20
Ons Jabeur a fost dezamagita de abandonul Simonei Halep la Beijing Imi doream o lupta adevarata

Ons Jabeur a fost dezamăgită de abandonul Simonei Halep la Beijing. Adversara Simonei Halep din turul inaugural la Beijing a spus la conferinţa de presă că a fost tristă pentru că nu a primit de la liderul mondial o luptă pe măsură. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Românca din frunea clasamentului mondial a plecat drept principală favorită la turneul din Beijing, însă nu a putut ţine pasul în meci din cauza problemelor din zona lombară care i-au scos în cale noi dureri pe care nu le-a putut depăşi, deşi a încercat, iar după un set disputat cu greu în faţa sportivei din Tunisia, Ons Jabeur, locul 113 WTA, sportiva noastră a luat hotărârea să abandoneze pentru a nu mai forţa, aşa cum a făcut la Wuhan, săptămâna trecută. Chiar dacă a obţinut calificarea în turul secund, Ons Jabeur şi-a exprimat dezamăgirea pentru că adversara ei, liderul mondial, nu a putut să lupte şi să aibă parte de o dispută pe cinste.

Ons Jabeur şi-a exprimat tristeţea după ce Simona Halep s-a retras dela Beijing

“Nu-mi doream ca meciul să se încheie așa. Îmi doream o luptă adevărată. Din păcate, ea a fost accidentată. Nu am arătat foarte fericită pentru nu-mi doream să câștig în acest fel. Sper ca data viitoare când ne vom întâlni să jucăm un meci adevărat și niciuna din noi să nu fie accidentată”, a declarat tunisianca Ons Jabeur.

Pentru jsportiva în vârstă de 24 de ani din Tunisia a fost al doilea succes în fața unei jucătoare aflate în Top 10. Primul a venit la Rolland Garros, anul trecut, atunci când a trecut de Dominka Cibulkova, locul 7 WTA la acea vreme. Pentru Simona Halep urmează Kremlin Cup, turneu organizat la Moscova, iar mai apoi Turneul Campioanelor de la Singapore, ultima competiţie din acest sezon pentru reprezentanta noastră.