Sporturi

Ons Jabeur a produs faza zilei în tenis! Tunisianca nu şi-a dat seama că a câştigat partida cu Ekaterina Makarova. Video

16.10.2018 | 20:10
Ons Jabeur a produs faza zilei în tenis! Tunisianca nu şi-a dat seama că a câştigat partida cu Ekaterina Makarova. Video

Ons Jabeur nu şi-a dat seama că a câştigat meciul cu Ekaterina Makarova. Ons Jabeur, locul 101 WTA, a produs faza zilei în tenis. Tunisianca a fructificat mingea de meci pe care a avut-o împotriva Ekaterinei Makarova, însă nu s-a bucurat. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Moscova – Kremlin Cup accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din Rusia.

Sportiva din Tunisia a strâns pumnul gândind că urmează să fie la retur, însă pentru ea tot momentul a fost foarte confuz. De abia după anunțul arbitrului de scaun Jabeur a realizat că de fapt câştigase partida din turul întâi al turneului de la Moscova.

Ons Jabeur a produs faza zilei după ce nu a realizat că a câştigat meciul cu Makarova

La 6-1, 5-2 și avantaj, Jabeur a câștigat punctul, reușind astfel să pună punct partidei disputate cu favorita gazdelor, Makarova, locul 61 WTA. Concentrată şi foarte activă pe terenul de tenis, sportiva din Tunisia nu a realizat că de fapt tocmai se impusese după doar 53 de minute de joc. În turul următor, tunisianca în vârstă de 24 de ani va evolua împotriva favoritei trei a competiţiei din capitala Rusiei, Sloane Stephens, locul 8 WTA.

Ons Jabeur a ajuns în turul secund la Moscova după ce a trecut în calificările turneului Kremlin Cup de sportiva din Ungaria, Fanny Stollar, locul 127 WTA, scor 6-1, 4-6, 6-3, mai apoi de britanica de pe locul 169 WTA, Dart Harrier şi în finala calificărilor de sportiva din Grecia, Valentini Grammatikopoulou, locul 170 WTA. Aceasta din urmă i-a luat locul pe tabloul principal Simonei Halep după ce reprezentanta noastră a luat decizia de a se retrage cu o zi în urmă să intre pe teren pentru meciul din turul secund pe care avea să-l joace cu favorita gazdelor, Anastasia Pavlyuchenkova. Simona va face cel mai probabil deplasarea la Singapore, acolo unde va decide dacă va evolua pentru a cincea oară consecutiv la Turneul Campioanelor.

Tags: