Sporturi

Ons Jabeur, impresionată de Simona Halep, înaintea meciului direct de la WTA Dubai: „Este o inspirație. Sunt norocoasă că pot juca împotriva ei”

17.02.2020 | 18:18
Ons Jabeur impresionata de Simona Halep inaintea meciului direct de la WTA Dubai Este o inspiratie Sunt norocoasa ca pot juca impotriva ei
ADVERTISEMENT

Ons Jabeur a trecut de Alison Riske în runda inaugurală a turneului de la Dubai și o va înfrunta pe Simona Halep pentru un loc în sferturi. Înaintea meciului direct, programat miercuri, sportiva din Tunisia a numit-o pe semifinalista de la Australian Open „o inspirație pentru mulți” și a rememorat precedenta întâlnire.

Ons Jabeur, adversara Simonei Halep în optimi la Dubai

Ons Jabeur (45 WTA) a avut un debut de sezon reușit, cu sfert de finală la Australian Open, iar evoluțiile solide de la Melbourne au continuat și la Dubai. În prima rundă a competiției din Emiratele Arabe Unite, Jabeur a trecut de americanca Alison Riske (18 WTA), scor 7-6 (3), 1-6, 6-3, și va juca împotriva Simonei Halep în optimi.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă susținută după victoria cu Riske, Ons Jabeur a recunoscut că Simona este o inspirație pentru multe jucătoare din circuit, și a rememorat singura întâlnire directă, din runda inaugurală a turneului de la Beijing, în 2018, când Halep a abandonat la sfârșitul primului set, din cauza unei accidentări.

Am fost foarte entuziasmată încă de la startul turneului, am fost nerăbdătoare să văd tragerea la sorți, programările partidelor. Va fi a doua oară când voi juca împotriva Simonei Halep. Totuși, prima întâlnire nu prea poate fi luată în considerare pentru că ea era accidentată.

ADVERTISEMENT

Sper că va fi un meci foarte bun. Simona este o inspirație pentru multe jucătoare. Sunt norocoasă că pot juca împotriva ei. Sper că voi intra pe teren cu atitudinea potrivită, cu mentalitatea corectă, și să reușesc să câștig”, a declarat Ons Jabeur la conferința de presă.

Singura confruntare directă dintre Simona Halep și Ons Jabeur:

Simona Halep, direct în optimi

Simona Halep va intra direct în optimile turneului de la Dubai, datorită statutului de principală favorită.

ADVERTISEMENT

Sportiva din România a jucat deja primul meci pe hardul din Emiratele Arabe Unite, în proba de dublu, alături de Julie Georges, pierdut în minimum de seturi, 2-6, 1-6, în fața perechii formate din Makoto Ninomiya și Zhaoxuan Yang.

Meciul dintre Simona Halep și Ons Jabeur se va juca miercuri, la o oră ce va fi anunțată ulterior de organizatori.

ADVERTISEMENT
Tags: