Video. Anderlecht, tot mai departe de titlu! Boloni, înfrângere la scor în deplasare

oostende-anderlecht, alexandru chipciu, video, jupiler league

Anderlecht Bruxelles are un sezon extrem de slab şi este tot mai departe de titlu după ce a fost învinsă de codaşa Oostende.

UPDATE, ora 22:50 / Ladislau Boloni a suferit o înfrângere usturătoare în Jupiler League, Antwerp fiind învinsă în deplasare de Kortrijk, scor 4-0. Tehnicianul român a rămas pe locul 6, ultimul care duce în play-off, dar adversara de astăzi s-a apropiat la un singur punct.


Meciul din etapa a 26-a s-a încheiat Oostende - Anderlecht 2-0, iar campioana en-titre a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie în Jupiler League şi se află la 12 puncte în urma liderului FC Bruges.

Antrenorul Hein Vanhaezebrouck a decis să înceapă titular cu mijlocaşul Alexandru Chipciu. Internaţionalul român nu a avut o prestaţie mulţumitoare, a primit un cartonaş galben în minutul 42 şi a fost înlocuit la pauză cu polonezul Teodorczyk.

Dendoncker a fost cel mai slab jucător în meciul Oostende - Anderlecht 2-0

Omul cel mai slab din meciul Oostende - Anderlecht 2-0 a fost fundaşul oaspeţilor Leander Dendoncker. Acesta şi-a marcat în proprie poartă în minutul 7, iar în repriza secundă şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică după ce a primit direct cartonaşul roşu.

În urma meciului Oostende - Anderlecht 2-0, oaspeţii sunt pe poziţia a treia în clasament, cu 46 de puncte, la 12 puncte în urma liderului FC Bruges. Pe locul secund se află Charleroi, cu 47 de puncte.