Life

Operația care le promite bărbaților că vor fi mai înalți. Costul este scump: între 60.000 și 235.000 de euro

Operația tot mai faimoasă printre bărbați pentru a fi mai înalți. Costă până la 235.000 de euro, durerea este insuportabilă și recuperarea grea.
27.09.2022 | 14:51
Operatia care le promite barbatilor ca vor fi mai inalti Costul este scump intre 60000 si 235000 de euro
Operația care le promite bărbaților că vor fi mai înalți. foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Bărbații nemulțumiți de înălțimea lor au acum o soluție la îndemână, dar care poate să îi coste foarte mult. Aceștia pot câștiga până la 15 cm în înălțime, iar procedura costă între 60.000 și 235.000 de euro.

Operația care le promite bărbaților că vor fi mai înalți

Prețul ei nu este însă cel mai înspăimântător lucru legat de această operație, care are tot mai mulți adepți, ci faptul că pentru a o face, medicii le rup la propriu picioarele acestora pentru a le aplica niște tije de metal care să îi ajute să câștige în înălțime.

ADVERTISEMENT

Înspăimântătoare este și recuperarea pentru că bărbații care apelează la această intervenție estetică trebuie să învețe din nou să meargă.

Reabilitarea poate dura ani întregi și există inclusiv o serie de complicații care pot apărea după ce procedura a fost efectuată, printre care sunt durerile chinuitoare sau șansa ca oasele să nu se mai sudeze la loc.

ADVERTISEMENT

Desigur există foarte multe alte riscuri,  iar ele sunt inclusiv de natură estetică, pentru că în urma procedurii corpul poate arăta mai ciudat și picioarele inegal.

Ce presupune operația costisitoare și dureroasă

Operația cosmetică începe prin ruperea femurului și sunt introduse cuie de metal chiar în mijloc.

ADVERTISEMENT

Timp de 90 de zile, cuiele au fost extinse câte un milimetru, iar durerile sunt necruțătoare, după cum mărturisește chiar un pacient, care a spus că durerea devine suportabilă după toate calmantele pe care le primesc de la medici.

Dar sunt mulți bărbați care cred că merită tot acest efort și suma de bani impresionantă pentru că pot câștiga până la 15 cm în înălțime în urma acestei proceduri.

ADVERTISEMENT

Un astfel de bărbat care a vrut să fie mai înalt este John Lovedale. Acesta a plătit 75 de mii de dolari pentru a deveni mai înalt cu 7 cm.

„Te umplu cu destule calmante așa încât durerea devine suportabilă”, a explicat Lovedale, conform GQ Magazine.

Dar de ce a vrut să facă operația? Crede că va avea o viață mai de succes datorită înălțimii.

„Am observat că persoanele mai înalte par să aibă o viață mai ușoară. Lumea pare să se încline în fața lor.”, a spus pacientul.

ADVERTISEMENT
Tags: