Life

Operațiile au transformat-o pe iubita lui Alex Bodi în Marinela Nițu. Cât de mult seamănă

07.11.2020 | 18:45
Operatiile au transformato pe iubita lui Alex Bodi in Marinela Nitu Cat de mult seamana
ADVERTISEMENT

Daria Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi, este greu de recunoscut în pozele vechi în care apare înainte să apeleze la ajutorul chirurgului estetician și aduce aminte de o vedetă autohtonă pe care operațiile estetice au transformat-o total, Marinela Nițu.

Trecerile frecvente prin cabinetele de chirurgie estetică nu au trecut neobservate în niunul dintre cazurile de mai sus. Daria s-a confruntat cu gurile rele care spuneau că este de nerecunoscut acum, după schimbările aduse cu ajutorul bisturiului.

ADVERTISEMENT

Marinela Nițu se luptă constant cu imaginile apărute în presă și modul în care oamenii critică felul în care ea a arată în momentul de față. Fotografiile de pe contul acesteia de Facebook au diverse inscripții și desene aplicate, astfel încât să nu poată fi folosite de site-urile de știri, iar aceasta blamează materialele apărute cu privire la aspectul ei fizic.

Iubita lui Alex Bodi, Daria Radionova și Marinela Nițu, în aceeași oală privind operațiile estetice

Marinela Nițu este exasperată de materialele apărute în presă cu privire la aspectul ei fizic. Pagina acesteia este plină de îndemuri la a nu i se folosi imaginile în scopuri jurnalistice, iar femeia blamează, folosind cuvinte grele, redacțiile de știri.

ADVERTISEMENT

„De mii de ori vă tot spun dumeavoastă, presei, escroci cu trucaje, ați început să furați poze fără voia mea. Ați scris știri, ați propagat totul. Trebuie anulat! Pentru felul în care vă comportați, nu mă intereseaza nimic legat de presă, presa aceasta fără rușine, fără onoare.

Vizibil, proasta creștere vă reprezintă și vă caracterizează. Nu faceți parte din viața mea. Vreau să nu mai fiu deranjată, să fiu lăsată în pace! Să vă fie rușine!” este unul din sutele de mesaje apărute pe contul de Facebook al cântăreței.

ADVERTISEMENT
Marinela Nițu
Marinela Nițu
Sursa foto: Facebook

Nici Daria Radionova nu a fost prea încântată de gurile rele. Ea i-a pus la punct pe cei care o criticau, spunând că a avut un trecut de care e mândră, chiar și de modul în care arăta fără operațiile estetice. „Vreau să vă aduc la cunoștință că ceea ce se scrie despre mine în rețea chiar, într-adevăr, nu mă afectează deloc. Nu am de ce să mă rușinez. Eu mă iubesc și mă stimez ca personalitate.

Daria Radionova
Daria Radionova înainte de operațiile estetice și în prezent
Sursa foto: Instagram

Mai ales copilăria mea care a fost cea mai fericită perioadă din viață.Am studiat la o școală privată modernă, am făcut colegiul și universitatea privată de rang internațional din Marea Britanie unde am acumulat nu numai cunoștințe în toate domeniile, ci și prieteni buni și adevărați cu care mă mândresc nespus de mult.Toți prietenii mei adevărați se bucură pentru mine și mă susțin în toate.

ADVERTISEMENT

Dacă credeți că mă puteți jigni cu fotografiile mele din copilărie, vă înșelați amarnic. De copilărie îmi aduc aminte doar cu zâmbetul pe buze și cu capul ridicat. Mereu m-am stimat și m-am iubit, o fac acum și o voi face mereu. Niciun hater nu mă va face să disper. Dimpotrivă.Cu cât mai multe lucruri rele se scriu despre mine, cu atât mai mult eu vreau să fac și să obțin în viață. Doar datorită invidioșilor am obținut tot ce am în momentul de față”, a scris frumoasa șatenă într-o postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT