Operaţiune antiteroristă. SUA au ucis 300 de combatanţi ai Statului Islamic

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
10/08/2016, 16:10
Operaţiune antiteroristă. SUA au ucis 300 de combatanţi ai Statului Islamic

Aproximativ 300 de combatanţi ai Statului Islamic (SI) au fost ucişi într-o operaţiune întreprinsă acum două săptămâni de către forţele afgane susţinute de către SUA, a anunţat miercuri la New Delhi un comandant al NATO în Afganistan, generalul american John Nicholson, estimând că gruparea jihadistă a primit astfel o grea lovitură, relatează agenţia Reuters.

Potrivit generalului Nicholson, ofensiva întreprinsă în provincia afgană Nangarhar (est) a făcut parte din operaţiunile americane ce vizează distrugerea capabilităţilor Statului Islamic indiferent unde s-ar afla, în Irak, Siria sau Afganistan.

Gruparea, despre a cărei prezenţă se crede că s-ar limita la trei sau patru din cele peste 400 de districte ale Afganistanului, a revendicat luna trecută responsabilitatea atacului împotriva unei demonstraţii a minorităţii şiite Hazara la Kabul, soldat cu cel puţin 80 de morţi.

sursa: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×