Fotbal intern

Operează cu credința pentru Universitatea Craiova! „Eroul din prima linie” care are Știința în suflet. Foto

23.03.2021 | 11:02
Opereaza cu credinta pentru Universitatea Craiova Eroul din prima linie care are Stiinta in suflet Foto
Operează cu credința pentru Universitatea Craiova! „Eroul din prima linie” care are Știința în suflet.
ADVERTISEMENT

Doctorul Heedari Hoshang a dus iubirea pentru Universitatea Craiova la un alt nivel. Medicul de la Spitalul Orășenesc din Segarcea, județul  Dolj, este unul dintre cei mai mari fani ai Științei și un om care poartă însemnele echipei din Bănie și în momentul în care se află în prima linie în lupta cu COVID-19.

Suporterii Craiovei au motive de bucurie în ultima perioadă. Trupa lui Marinos Ouzounidis trece printr-o perioadă bună. „ Juveții” s-au impus cu 2-0 în fața UTA-ei Arad, chiar în ultimul joc înainte de pauza provocată de meciurile echipelor naționale. „Alb-albaștrii” au un program de foc în ultimele două jocuri ale sezonului regulat, cu meciuri împotriva FCSB-ului și a CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Oltenii sunt calificați și în semifinalele Cupei României, acolo unde vor da peste Viitorul Pandurii Târgu Jiu, o formație din eșalonul secund, condusă chiar de olteanul Flavius Stoican. Acesta a declarat pentru FANATIK că speră într-o minune împotriva vicecampioanei țării.

Doctorul Hoshang Heedari operează cu credința pentru Universitatea Craiova. Erou și fan în prima linie. Cabinetul său este plin de materiale legate de echipa sa de suflet

Oltenia este o zonă aparte, iar acest lucru este evidențiat de pasiunea cu care locuitorii acestei zone fac anumite lucruri, însă fotbalul este ridicat la un alt nivel. Mai precis, iubirea pentru echipa fanion, Universitatea Craiova, este prezentă în fiecare zi a unui fan adevărat.

ADVERTISEMENT
doctor fan Universitatea Craiova
Doctorul operează în timp ce ascultă imnul Universității Craiova sursă: Facebook Hoshang Heedari

Medicul Hoshang Heedari este unul dintre oamenii care se luptă pentru binele oamenilor din prima linie. Manager al Spitalului Orășenesc din Segarcea, o localitate aflată în apropierea Craiovei, Heedari nu a putut să nu ia o parte din iubirea pentru Știința la serviciu. Astfel, așa cum FANATIK îți prezintă mai multe imagini, doctorul are un întreg arsenal de obiecte legate de Universitatea Craiova.

doctor fan universitatea craiova
Așa arată cabinetul doctorului Hoshang Heedari

Născut în Iran, Hoshang Heedari a ajuns în România în anii 80 și s-a îndrăgostit de țara noastră, dar mai ales de olteni, astfel că s-a stabilit aici și, bineînțeles, a mers la meciuri, acolo unde a putut simți puțin din „mireasma” anilor de glorie ai Craiovei. A îndrăgit-o din prima clipă pe Știința și a rămas cu credința pentru Universitatea în suflet și nu ar renunța la iubirea pentru Craiova în niciun moment. Ba mai mult, acesta era nelipsit de la meciurile echipei iubite atunci când spectatorii aveau acces pe stadioane.

ADVERTISEMENT
doctor fan universitatea craiova
Erou la serviciu, microbist înrăit în timpul liber sursă: Facebook Hoshang Heedari
spital orășenesc segarcea
Până și Spitalul Orășenesc Segarcea este vopsit în alb și albastru, culorile tradiționale ale Universității Craiova sursă: Facebook Hoshang Heedari

Universitatea Craiova luptă pentru câștigarea unui trofeu. Marinos Ouzounidis, lăudat pentru schimbarea la față a echipei

După seria mai puțin bună din cel de-al treilea mandat al lui Corneliu Papură, lucrurile par că se liniștesc în Bănie, iar alegerea lui Marinos Ouzounidis pare să fie inspirată, mai ales că tehnicianul grec a început să acumuleze tot mai multe puncte cu echipa. Cumva, Craiova este obligată să câștige cel puțin un trofeu, având în vedere că este cea mai bine cotată echipă care a ămas în cursa pentru Cupa României.

Parcursul lui Marinos Ouzounidis a fost lăudat de oficialii Universității Craiova: „Antrenorul a produs o schimbare radicală la nivelul echipei. Se vede organizarea, se văd progresele. E foarte important ceea ce se întâmplă la echipă în acest moment. Sperăm să fie cât mai bine, s-a văzut de la etapă la etapă cum echipa joacă mai bine. Eu mă bucur foarte mult că Ouzounidis face o treabă foarte bună.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, Andrei Ivan și Paul Papp au arătat un alt joc și se vede că sunt într-o formă foarte bună. Avem o pauză competițională acum. Joacă echipa națională…nu știu dacă ne ajută această pauză, dar acesta este programul și trebuie să ne adaptăm la el,” a declarat Silvian Cristescu pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,95 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT