Sport

OPPO a intrat în Liga Campionilor! Fanatik și Generația de Aur, martori la lansarea celui mai performant smartphone. Foto

Eveniment fastuos pe Național Arena! OPPO a profitat de startul parteneriatului cu Liga Campionilor și a lansat în România smartphone-ul OPPO Reno8 Pro 5G.
26.09.2022 | 20:30
OPPO a intrat în Liga Campionilor! Fanatik și Generația de Aur, martori la lansarea celui mai performant smartphone. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vedetele din sportul românesc, în frunte cu Generația de Aur, au luat cu asalt zona VIP de la Arena Națională. A fost locul în care OPPO a lansat în România cel mai modern model de smartphone, OPPO Reno8 Pro 5G, iar site-ul FANATIK.RO nu avea cum să lipsească de la un astfel de eveniment.

OPPO s-a calificat în Champions League cu Generația de Aur în spate

Ambasadorul OPPO în România, Ilie Dumitrescu, a fost susținut de aproape toate numele grele ale Generației de Aur. Gică Hagi, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Ionuț Lupescu au fost martori la lansarea celui mai performant smartphone produs de compania chineză de telefonie mobilă.

ADVERTISEMENT

La eveniment au participat și alți foști componenți ai echipei naționale de fotbal, precum Răzvan Raț, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu sau Daniel Niculae, dar și alți mari campioni ai României, cum ar fi scrimera Ana Maria Popescu (ex-Brânză) și luptătorul Cătălin Moroșanu.

Atmosfera a fost întreținută de un DJ, iar invitații s-au putut bucura de un bufet suedez de unde au putut servi, pe lângă mâncare, suc și apă, inclusiv bere produsă de un alt sponsor important al UEFA Champions League, competiție care își va modifica formatul începând cu sezonul 2024-2025.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că au asistat la lansarea smartphone-ului OPPO Reno8 Pro 5G, a cărui cameră foto este una ultraperformantă, superstarurile sportului românesc s-au bucurat cu prilejul reîntâlnirii.

Florin Răducioiu, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Gică Hagi, Răzvan Raț și Ionel Dănciulescu
Florin Răducioiu, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Gică Hagi, Răzvan Raț și Ionel Dănciulescu, la o discuție amicală. FOTO: sportpictures.eu

Plini de zâmbete, membrii Generației de Aur au purtat discuții amicale unii cu ceilalți, s-au întreținut momente bune cu reprezentații presei și au răspuns afirmativ celorlalți invitați care au dorit câte o fotografie cu ei.

ADVERTISEMENT
Horia Ivanovic și Ilie Dumitrescu
Directorul FANATIK, Horia Ivanovici. salutându-se cu ambasadorul OPPO în România, Ilie Dumitrescu. FOTO: sportpictures.eu

Ce îl face special pe OPPO Reno8 Pro 5G

Toamna aceasta, OPPO Reno8 Pro este vedeta companiei de telefonie mobilă care are sediul în Dongguan, Guangdong, China. Noul smartphone, care excelează în special datorită camerei, împrumută dotări de la flagship-urile seriei Find X.

Reno8 Pro are în dotare un ecran AMOLED generos, de 6.7 inch ce oferă rată de refresh de 120Hz, rezoluție FHD+ și ajunge la un raport corp-ecran de 90.3% grație muchiilor foarte înguste. Procesorul este MediaTek Dimensity 8100-Max (5nm) la interior și sosește în configurații cu 8 sau 12 GB RAM și 256 GB stocare flash UFS 3.1.

ADVERTISEMENT
Reno8 Pro
OPPO Reno8 Pro. FOTO: Fanatik

Camera frontală este de 32 mpx, iar pe spate beneficiază de cameră foto triplă cu cip de imagine MariSilicon și următorul setup: 50 mpx wide + 8 mpx ultra-wide + 2 mpx macro. OPPO Reno8 Pro aduce și difuzoare stereo, NFC pentru plăți rapide, cât și Wi-Fi 6 pentru conexiuni rapide la internet.

La capitolul dotări, ultima, dar nu cea din urmă, este bateria de 4500 mAh care suportă alimentare rapidă la 80W pe fir, adică de la 1 la 100% în doar 31 de minute. OPPO Reno8 Pro poate fi achiziționat pe nuanțe de negru sau verde, cu Android 12 preinstalat din fabrică.

  • 2936 lei și 3539 lei este prețul între care variază OPPO Reno8 Pro, smartphone ce urmează să fie disponibil cât de curând și pe piața din România
  • 2 ani este durata actualului parteneriat dintre OPPO și UEFA Champions League, pentru sezoanele 2022-2023 și 2023-2024
ADVERTISEMENT