Fotbal intern

Opriţa după Dinamo – Voluntari 2-1: “Am fost aproape să plecăm cu un punct”

22.07.2018 | 23:21
Oprita dupa Dinamo  Voluntari 21 Am fost aproape sa plecam cu un punct

Daniel Opriţa, antrenorul celor de la FC Voluntari, s-a arătat dezamăgit de rezultatul în partida pierdută cu 2-1 în faţa celor de la Dinamo. Tehnicianul ilfovenilor şi-a feliciat jucătorii, însă este nemulţumit de faptul că nu s-a putut baza pe anumiţi jucători.

“Am fost aproape de a pleca cu un punct. Sunt dezamăgit că am deschis scorul şi nu am putut să ţinem de scor. Mă gândeam deja să îi surprindem de contraatac, dar am luat acel gol pe o lipsă de concentrare. Ei au prins curaj, în timp ce noi am căzut după golul al doilea. Nu ştiu dacă vom mai avea o ocazie precum cea a lui Bălan. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru modul în care au luptat şi s-au pregătit în ultimele 2-3 săptămâni“, a spus Opriţa la finalul jocului.

Opriţa, nemulţumit după Dinamo – Voluntari 2-1 de faptul că nu a putut legitima toţi jucătorii

“Aveam 2-3 jucători pe care voiam să îi introduc în primul 11, dar pe care nu am putut să îi legitimez. Am fost nevoit să schimb din mers. A fost un meci cu un fost coleg de cameră. Am stat cu Florin Bratu împreună la naţională şi la club şi vreau să îl felicit pentru ce a făcut la Dinamo. Am urmărit meciurile lor amicale şi ştiam că sunt periculoşi când recuperează în zona centrală. Cred că ne-am făcut treaba destul de bine, dar greşeala respectivă ne-a costat jocul. “, a continuat antrenorul ilfovenilor.

Nu s-a schimbat nimic cu privire la Costin Lazăr. Îmi asum presiunea, deoarece mi-am ales această meserie. Am fost foarte aproape şi noi de surpriză, precum au reuşit alte echipe în această etapă. Băieţii şi-au dorit să revină şi sunt mulţumit că am văzut acest lucru la ei. Mai trebuie să ne punem la punct cu privire la pregătirea fizică. Eu îmi voi face meseria mai departe, indiferent de ce spun ziarele despre o posibilă demisie.”