Fotbal intern

Opriţa la FC Voluntari în locul lui Mutu. Toate detaliile contractului!

22.06.2018 | 11:45
Oprita la FC Voluntari in locul lui Mutu Toate detaliile contractului
ADVERTISEMENT

Opriţa la FC Voluntari în locul lui Mutu. Fostul fotbalist al celor de la FCSB este foarte aproape de semnarea actelor cu grupoarea ilfovenilor pentru preluarea postului de antrenor principal.

Problemele la FC Voluntari sunt aproape să se termine o dată cu numirea noului antrenor principal. Deşi s-au vehiculat numele lui Costel Gâlcă şi cel al lui Claudiu Niculescu,totuşi cele mai mari şanse să preia banca tehnică a ilfovenilor le are fostul fotbalist al Stelei, Daniel Opriţia. FANATIK.RO a aflat că cele două părţi sunt în negocieri avansate, iar până vineri seară sunt şanse foarte mari ca negocierile să fie închise.

ADVERTISEMENT

Opriţa la FC Voluntari în locul lui Mutu. Toate detaliile contractului!

FANATIK.RO a aflat că Daniel Opriţa şi-a dat demisia de la Reşiţa şi a fost în negocieri pentru preluarea băncii tehnice a celor de la Farul Constanţa. Însă discuţiile s-au sistat după ce pe fir a intrat primarul Pandele de la FC Voluntari. Astfel, fostul atacant al Stelei a ales să înceapă discuţiie cu gruparea ilfovenilor acolo unde ar urma să semneze un contract pe un an, iar salariul acestuia urmează să fie 7.000 de euro pe lună.

Contactat de către FANATIK.RO, Daniel Opriţa a confirmat negocierile, dar a mărturisit că încă nu a semnat contractul. ” Este adevărat că sunt în discuţii avansate cu cei de la Voluntari. Chair acum mă aflu la dânşii în birou, însă nu am semnat până acum contractul. Mai sunt unele detalii de pus la punct, iar eu sper că până vineri seară o să batem palma. La ora asta nu mă puteţi numi antrneorul Voluntariului pentru că încă nu am semnat actele”, a spus Opriţa.

ADVERTISEMENT

Din staff-ul lui Voluntari o să mai facă parte următorii: Ioan Andone, manager, director sportiv Florentin Dumitru, Gabi Popescu, consilierul lui Opriţa, iar Iulian Miu, membru în staff-ul conduerii ilfovenilor