Fotbal intern

Opriţa, out de la Voluntari. Cine sunt marii favoriți să-i ia locul! Listă grea!

21.08.2018 | 15:40
Oprita out de la Voluntari Cine sunt marii favoriti sai ia locul Lista grea

Opriţa, out de la Voluntari. Cine ii va lua locul! Conducerea grupării ilfovenilor a decis să îi propună rezilierea contractului actualului antrenor principal, iar şefii echipei de lângă Bucureşti au discutat deja cu Claudiu Niculescu.

Rezultatul Hermannstadt-FC Voluntari, scor 4-0, i-a fost fatal lui Daniel Opriţa. FANATIK.RO a aflat că oficialii grupării ilfovenilor s-au decis să îi propună actualului antrenor principal rezilierea contractui. Astfel că, acestia deja au început discuţiile pentru încetarea colaborării cu fostul atacant al roş-albaştrilor, în cursul zilei de marţi, dar au luat între timp legătura şi cu Claudiu Niculescu.

 Opriţa, out de la Voluntari. Claudiu Niuclescu se afla pe banca lui FC Voluntari
Opriţa, out de la Voluntari. Claudiu Niculescu se afla pe banca ilfovenilor

Opriţa, out de la Voluntari. Cine îi va lua locul!

Însă FANATIK.RO a aflat că lista posibilor înlocuitori este mai mare, iar pe aceasta mai figurează nume precum Gigi Mulţescu, Cosmin Bărcăuan, Dorinel Munteanu, Vasile Miriuţă şi Edi Iordănescu. Dar bugetul pe care şefii de la Voluntari îl au pentru staff-ul tehnic al viitorului antrenor principal nu este unul prea mare. Contactat telefonic,  pentru a discuta despre o posibilă preluare a băncii tehncie a ilfovenilor, Cosmin Bărcăuan a acceptat să ne vorbească despre această posibilitate.

Eu sunt acum în Grecia şi vin în România tocmai duminică, dar îţi dai seama că mi-ar plăcea să vin la Bucureşti mult mai devreme.Telefonul meu este deschis, iar şefii de la Voluntari îmi ştiu numărul de telefon. Nu vreau să mă ascund după cireş. Mi-ar plăcea să preiau echipa şi să o antrenez în Liga 1″, a spus Bărcăuan.

Opriţa pleacă de la Voluntari. Cine îl înlocuieşte

Cosmin Bărcăuan ne-a spus şi din ce motiv doreşte să preia FC Voluntari. “Nu vreau să se creadă că îi vânez postul lui Opriţa. El chiar a avut mare ghinion la meciul cu Dinamo şi dacă scotea acolo un rezultat bun nu cred că se mai punea acum problema demiterii sale. Însă eu doresc să intru în circuit mai repede deoarece mi-am luat licenţa PRO şi vreau să antrenez. Nu e vorba că aş avea pretenţii mari, deoarece eu deja sunt angajatul clubului de un an.

Mă ocup la FC Voluntari de scouting, iar dacă se va apela la serviciile mele vreau să vă spun foarte sincer că aş fi foarte bucuros. Cunosc lotul lui FC Voluntari deoarece am fost cu ei în cantonament în Slovenia şi ştiu cum a lucrat Daniel Opriţa. Probabil că sunt unele lucruri de schimbat dar trebuie lucrat şi la moralul fotbaliştilor. Sunt convins că ultima înfrângere din campionat nu a căzut bine nimănui mai ales că scorul de 4-0 nu prea te mai face să ai nici un comentariu. La Voluntari sunt condiţii foarte bune de pregătire şi nu înţeleg ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Nu aş vrea să mai lungim vorba prea mult deorece încă nu este nimic sigur legat de numele viitorului înlocuitor al lui Opriţa. Vă mai repet încă o dată: cei de la Voluntari cunosc numărul meu de telefon. iar dacă doresc să mă sune, atunci vreau să îi anunţ că tefonul meu este deschis. Aştept doar un semn şi mă urc în primul avion să vin în ţară”, a spus Bărcăuan.