Fotbal intern

Opt jucători de la CFR Cluj și FCSB, șpriț în noapte după derby-ul care a decis titlul! Djokovic, Planic și Omrani, printre “titulari”! Exclusiv

16.06.2020 | 12:20
Opt jucatori de la CFR Cluj si FCSB sprit in noapte dupa derbyul care a decis titlul Djokovic Planic si Omrani printre titulari Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 derby-ul cu FCSB și, practic, la o zi după restartul din Casa Pariurilor Liga 1, campionatul s-a încheiat. FANATIK a aflat că la finalul meciului orgoliile au rămas pe teren și opt jucători de la cele două echipe au ieșit la un șpriț după pandemie, la terasa hotelului de lux unde au fost cazați jucătorii FCSB-ului. 

Pe teren s-a dat o adevărată bătălie și nu de puține ori spiritele s-au încins între jucătorii celor două echipe. CFR Cluj a câștigat prin autogolul marcat de Ovidiu Popescu, în timp ce FCSB nu a reușit să transforme niciuna dintre multitudinile de ocazii avute.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dan Petrescu s-a desprins la 7 puncte în fruntea clasamentului, cu 7 etape înainte de final și sunt șanse mari ca titlul să se fi jucat în derby-ul de la Cluj. După meci, jucătorii celor două echipe au lăsat orgoliile pe teren și au “sărbătorit” încheierea campionatului la Grand Hotel Italia.

Opt jucători de la CFR Cluj și FCSB au stat la șpriț după derby-ul campionatului!

Din informațiile FANATIK, managerul sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a revenit în București imediat după meci cu mașina și nu a mai stat cu echipa. Iar puțin mai târziu, o parte a jucătorilor de la FCSB au ieșit la terasa hotelului.

ADVERTISEMENT

După două luni de izolare și una de antrenamente, jucătorii au simțit nevoia unei ieșiri la o terasă, mai ales că mulți dintre rivalii de la cele două echipe sunt prieteni în viața de zi cu zi. Și ce prilej mai bun decât să bea un șpriț după meci.

Distribuție de vis: Omrani, Djokovic, Planic, Coman și Tănase, la masă

De la CFR Cluj au participat la chef: Billel Omrani, Damjan Djokovic și fostul jucător al celor de la FCSB, Alex Chipciu.

ADVERTISEMENT

Cei de la FCSB au fost mai numeroși. Florin Tănase, Florinel Coman, Bogdan Planic, Ovidiu Popescu și Mihai Pintilii au ieșit la terasa hotelului de lux unde erau cazați pentru a bea un pahar cu rivalii de la CFR Cluj.

Chipciu și Pintilii, doi prieteni din “garda veche” a FCSB-ului

Alex Chipciu a fost coleg cu Mihai Pintilii la FCSB, în vremurile când echipa roș-albastră făcea legea în Casa Pariurilor Liga 1. Acum, Chipciu a ales să semneze cu CFR, însă a păstrat relațiile de prietenie cu “vechea gardă” de la roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic și Bogdan Planic sunt și ei prieteni la cataramă și nu au putut rata prilejul de a sta la un spriț după ce nu s-au văzut atât de mult timp. Petrecerea a fost stropită cu alcool, iar rivalii de pe teren s-au înțeles de minune la masă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 2,07 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT