Fotbal international

Opt jucători de la Manchester City vor să plece în vară! Printre ei Leroy Sane și Gabriel Jesus

22.04.2019 | 11:22
Manchester City și-a pierdut liniștea. Opt jucători vor să plece în vară. Printre ei și Leroy Sane (foto)

Opt jucători de la Manchester City vor să plece în vară! Situația la echipa antrenată de Pep Guardiola s-a deteriorat rău după neașteptata eliminare din sferturile de finală ale Champions League în fața lui Tottenham. Tehnicianul catalan este primul pe lista acuzațiilor, cei care îl atacă susținând că nu este nici pe departe un antrenor mare și că și-a făcut cartea de vizită pe geniul tripletei Messi-Xavi-Iniesta la Barcelona, unde a și câștigat singurele două trofee Champions League.

Opt jucători de la Manchester City vor să plece în vară

Apoi o parte dintre jucători sunt și ei trași la răspundere pentru faptul că primesc o căruță de bani dar randamentul lor este departe de banii încasați, iar, ceea ce este cel mai periculos, acum când mai sunt încă în joc două obiective, titlul în Premier League, în principal și Cupa Angliei, au apărut tensiunile în vestiar între fotbaliști.

The Sun scrie că datorită acestei situații nu mai puțin de opt jucători vor să plece în vară. Informațiile din tabloidul britanic au fost preluate după una dintre cele mai apreciate emisiuni TV din Spania, El Chiringuito, unde realizatorii se dovedesc a fi întotdeauna foarte în temă cu mișcările care urmează a avea loc mai ales în La Liga, dar și în alte campionate de top ale Europei.

Manchester City l-ar putea pierde și pe vârful brazilian Gabriel Jesus
Manchester City l-ar putea pierde și pe vârful brazilian Gabriel Jesus

Niciunul nu a fost titular cu Tottenham în Champions League

Toți cei opt care nu vor să mai rămână îl acuză pe Guardiola că și-a bătut joc de ei, plătind sume mari de transfer pentru a-i aduce pe Etihad Stadium, pentru ca apoi să lustruiască băncile de rezerve sau să fie trimiși în tribună. Este vorba de fundașii Danilo, Philippe Sander și Nicolas Otamendi, de mijlocașii Bernard Mendy, Oleksandr Zincenko, Fabian Delph și de atacanții Gabriel Jesus și Leroy Sane.

Mai ales ultimii doi sunt extrem de nemulțumiți pentru faptul că sunt mereu considerații doar soluții de avarie și foarte rar au apărut în prima echipă. Gabriel Jesus a fost cumpărat în momentul în care se vorbea despre plecarea lui Sergio Aguero, acum doi ani și jumătate. Este dificil și pentru Guardi9la și pentru jucători, pentru că atâta timp cât ai în atac un tandem Raheem Sterling-Sergio Aguero nu mai este loc și pentru altcineva.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri