ADVERTISEMENT
Fotbal international

Optimism la Celtic înaintea derby-ului cu Rangers: „Ianis Hagi a fost blocat complet!”

Autor: Eduard Dimiean | 14.10.2020 | 10:10
Optimism la Celtic înaintea derby-ului cu Rangers: „Ianis Hagi a fost blocat complet!”
Jucătorii lui Celtic încrezători că îl pot bloca pe Hagi înaintea derby-ului cu Rangers (foto:hepta)

Înaintea derby-ului cu Rangers, jucătorii celor de la Celtic Glasgow sunt încrezători că îl pot bloca pe Ianis Hagi .

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi nu a fost deloc mulțumit de prestația avută pe teren în meciul cu Norvegia, echipă care a avut doi jucători ai lui Celtic pe teren.

Norvegienii Kris Ajer și Mo Elyounoussi, care evoluează în Scoția la campioana Celtic, au fost titulari contra României, iar presa scoțiană consideră că aceștia l-au blocat complet pe Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Celtic sunt încrezători că îl pot bloca pe Hagi

„Ajer l-a neutralizat complet pe Hagi, care nu a reușit să creeze vreo fază notabilă. Are moralul ridicat, dar situația s-ar putea schimba totuși la meciul de sâmbătă.” este opinia presei scoțiene înaintea marelui derby dintre Celtic și Rangers.

„Fotbalul este un sport colectiv, noi nu am jucat bine s-a simtit pe teren, s-a văzut la tv, când colectiv nu joci bine, individual nu poti da randament, dar eu cred că avem jucători care pot face diferența.” a fost declarația lui Ianis Hagi la finalul partidei cu Norvegia.

ADVERTISEMENT

Situația este complet diferită în campionatul Scoției, unde Ianis Hagi strălucește, cu 5 pase de gol și 1 gol marcat în 10 apariții, iar în Europa League 2 pase de gol în 3 meciuri jucate pentru Glasgow Rangers.

Old Firm episodul 421

Celtic – Rangers, derby-ul Scoției, a ajuns la confruntarea cu numărul 421. Meciul de sâmbătă se va juca pe Celtic Park cu începere de la ora 14:30.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, în meciurile directe directe dintre cele două, echipe Rangers a obținut 162 de victorii, Celtic 159 de victorii, în timp ce 99 de partide s-au încheiat la egalitate.

Cele două mari rivale au obținut împreună 105 titluri de campioană, Rangers 54 iar Celtic 51. Înaintea întânlirii directe Rangers este pe primul loc cu 26 de puncte iar Celtic pe 2 cu 25.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!