Life

Opulența la Met Gala 2023! Cine a purtat bijuterii de peste 35 de milioane de dolari

Iată care sunt bijuteriile în valoare de 30 de milioane de dolari de la Met Gala 2023 purtate de vedetele internaționale la petrecerea anului.
04.05.2023 | 11:55
Opulenta la Met Gala 2023 Cine a purtat bijuterii de peste 35 de milioane de dolari
Met Gala 2023, locul unde vedetele din toată lumea s-au întrecut în ținute extravagante / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Met Gala este cel mai important eveniment de modă al anului. Anul acesta gala a avut loc pe 1 mai 2023 la Metropolitan Museum of Art din New York. La eveniment au fost invitate cele mai mari vedete internaționale precum Dua Lipa, Naomi Campbell, familia Kardashian și mulți alții. Este bine știut că la Met Gala apariția de pe covorul roșu le poate defini viitorul celebrităților. Dacă ținuta este una care lasă de dorit, sunt slabe șanse ca vedetele să mai fie invitate și în anii ce urmează.

Colierul în valoare de peste 10 milioane de dolari

Anul acesta tema petrecerii Met Gala a fost Karl Lagerfeld: A line of Beauty, care îl celebrează pe celebrul designer german. De-a lungul carierei sale Karl Lagerfeld a lucrat pentru case de modă precum Balmain, Chanel, Fendi și Chloe.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedetele nu au putut să dezamăgească și au adus bijuterii pe covorul roșu în valoare de peste 30 de milioane de dolari. Dua Lipa, cântăreața internațională de origine albaneză și engleză, și-a făcut prima apariția pe covorul roșu de la Met Gala. Artista a fost una dintre gazdele galei de anul acesta și nu a dezamăgit.

Dua Lipa a apărut pe covorul roșu cu un colier Tiffany & Co. în valoare de mai bine de 10 milioane de dolari, numit Lucinda Star Necklace. Dua Lipa este prima persoană care poarta bijuteria de lux. Colierul este o copie fidelă a Tiffany Diamond, cel mai mare diamant galben din lume. Bijuteria de lux prezintă diamante albe de peste 100 de carate.

ADVERTISEMENT

Bijuteria supremă la Met Gata scoasă la licitație pentru peste 25 de milioane de dolari

Mai mult, Priyanka Chopra Jonas a strălucit și ea pe covorul de la Met Gala. Colierul actriței valorează peste 25 de millioane de dolari. Bine cunoscuta casă de bijuterii Bulgari a creat acest colier cu unul dintre cele mai rare diamante numite Laguna Blu. Actrița este și ea prima care îl poartă urmând ca diamantul să fie pus la licitație la sfârșitul lunii mai 2023. Licitația va începe de la 25 de milioane de dolari.

Pe de altă parte, una dintre cele mai “ieftine” bijuterii de la petrecere este colierul purtat de Amanda Seyfried. Actrița a purtat un colier Cartier din colecția Agrafe în valoare de 50.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Amanda a asortat colierul cu inelul și perechea de cercei din aceeași colecție Cartier. Împreună cerceii și inelul din aur roz de 18 carate valorează peste 25 de dolari. Totalul bijuteriilor purtate de actrița Amanda Seyfried sunt de peste 75 de mii de dolari.

Cuplul format din Gabrielle Union și Dwayne Wade au “făcut parte din echipa Tiffany & Co.”. Actrița a purtat un colier din aur galben numit Elsa Peretti Scorpion Necklace, inspirat de șerpii din jurul casei Elsei  Peretti din Spania.

ADVERTISEMENT

Colierul este în valoare de 26 de mii de dolari. Gabrielle a mai adăugat un colier Tiffany ținutei în valoare de aproape 21 de mii de dolari. Mai mult, ea a adăugat și un inel în valoare de 7000 de dolari.

Totalul bijuteriilor pe care actrița le-a purtat este de aproape 55 de mii de dolari. Dwayne în schimb a purtat doar două brățări Tiffany Diamond Hardwear în valoare de aproape 50 de mii de dolari.

Ce este Met Gala?

Gala Met, denumită oficial Gala Institutului de Costume, este o strângere de fonduri pentru Institutului de Costume, o aripă a Muzeului Metropolitan de Artă din New York. Evenimentul marchează deschiderea expoziției anuale de obiecte vestimentare din cadrul institutului.

Fiecare gală serbează tema expoziției din anul în curs, impunând invitaților un dresscode strict care să fie în rezonanță cu subiectul ales. Gala este socotită pe scară largă ca fiind unul dintre cele mai proeminente și exclusiviste evenimente sociale din lume, vedete de prim rang luptând pentru o invitație.

ADVERTISEMENT
Tags: