Carousel hot news

Cum a fost MINŢIT Deaconu de un arbitru de Liga 1. “În Dima şi Colţescu nu mai am încredere”

Şeful Comisiei Centrale de Arbitri, Alexandru Deaconu, a făcut astăzi o analiză a anului 2013 în ceea ce priveşte arbitrajul românesc. Fostul arbitru a explicat delegările de la "dubla" dintre...
Autor: George Nistor | 23.12.2013 | 11:42
Cum a fost MINŢIT Deaconu de un arbitru de Liga 1.

Şeful Comisiei Centrale de Arbitri, Alexandru Deaconu, a făcut astăzi o analiză a anului 2013 în ceea ce priveşte arbitrajul românesc. Fostul arbitru a explicat delegările de la “dubla” dintre Steaua şi Astra, dar şi obiectivele arbitrajului pentru anul viitor.

“Din retur vom avea arbitri adiţionali. Comisia ne-a dat acordul.  I-am delegat pe Tudor şi Kovacs la meciurile dintre Astra şi Steaua pentru că Haţegan şi Balaj sunt accidentaţi. Radu Petrescu nu putea arbitra pentru că a arbitrat Steaua la Tîrgu Jiu, iar Marius Avram nu a putut pentru că se năştea un conflict de interese pentru că tatăl său a fost angajat al Astrei. În Colţescu  nu am avut încredere. Au fost greşeli umane în ceea ce-l priveşte pe Alexandru Tudor, iar la Istvan Kovacs sunt nişte discuţii.

Nu comentăm mai mult, UEFA nu ne dă voie să discutăm arbitrajul. În Dima mi-am pierdut încrederea în el. A negat că este rudă cu angajatul Stelei, a spus-o şi a doua oară cînd am întrebat. După ce a apărut în ziar, a spus că o va întreba pe soţia sa.  A evitat să spună, nu a scris în fişa de arbitraj gradul de rudenie. A trebuit noi să insistăm pentru a spune situaţia reală“, a spus Deaconu la conferinţa de presă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!