Fotbal intern

Oracolul Dragomir, impresionat de Drăguș! ”Dumnezeule, ce fotbalist! Va sparge Europa!”

11.09.2018 | 12:16
Oracolul Dragomir impresionat de Dragus Dumnezeule ce fotbalist Va sparge Europa

Poreclit în trecut Oracolul din Bălcești, pentru felul în care reușea să ghicească ce urma să se întîmple, Dumitru Dragomir a încercat o nouă prevestire, impresionat fiind de Drăguș! Selecționerul Contra a surprins pe toată lumea atunci când a decis să-l titularizeze la Belgrad pe jucătorul Viitorului, și, deși acesta nu a reușit să marcheze, a reușit să atragă din plin atenția asupra sa. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut numai  cuvinte de laudă la adresa lui Denis Drăguș

”Am văzut un puşti care va fi mare fotbalist. Drăguş va fi mare. Într-un an, doi va ‘sparge’ Europa, dacă joacă titular meci de meci la naţională. Să asculte ce-i zice Hagi! Nimic altceva. Dumnezeule, ce fotbalist! A fost subiect de studiu. Vai de mine şi de mine! Vine şi înapoi ca nimeni altul. Venea în sprint după fundaşul drept, nu a lăsat fundaşii centrali să plece. O să fie mai mare decât orice alt fotbalist pe care l-a dat Hagi acum, dacă îl ascultă pe Hagi”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Sport Live.

Oracolul Dragomir, impresionat de Drăguș! Denis Dragus in meciul de fotbal dintre Serbia si Romania, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Partizan din Belgrad, luni 10 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Poreclit în trecut Oracolul din Bălcești, pentru felul în care reușea să ghicească ce urma să se întîmple, Dumitru Dragomir a încercat o nouă prevestire, impresionat fiind de Drăguș!

Oracolul Dragomir, impresionat de Drăguș!

De remarcat că Denis Drăguș a fost cel de-al 13-lea jucător căruia Cosmin contra i-a oferit șansa debutului la echipa nașională și 12-lea pe care Viitorul îl dă la prima reprezentativă. La finalul duelului, jucătorul a ținut să-i mulțumească selecționerului și a recunoscut că a avut emoții înainte de startul partidei.

“Un meci special, îi mulţumesc lui Mister pentru debut şi pentru că mi l-a oferit atât de devreme. Sper ca în continuare să nu dezamăgesc şi să mai vin la naţională. Am fost puţin emoţionat când mi-a spus Mister că voi juca, dar e doar un meci de fotbal, nimic nu se poate întâmpla. Mi-a dat încredere, mi-a spus să am curaj şi să fac ce ştiu, pentru că am calitate. A fost un vis de când m-am apucat de fotbal. Mă bucur că l-am împlinit şi sper să-l trăiesc în continuare” a declarat Denis Drăguș la finalul partidei cu Serbia

Oracolul Dragomir, impresionat de Drăguș! Antonio Rukavina si Denis Dragus in meciul de fotbal dintre Serbia si Romania, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Partizan din Belgrad, luni 10 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Poreclit în trecut Oracolul din Bălcești, pentru felul în care reușea să ghicească ce urma să se întîmple, Dumitru Dragomir a încercat o nouă prevestire, impresionat fiind de Drăguș!

Dumitru Dragomir își scoate pălăria în fața lui Denis Drăguș

Inițial, Cosmin Contra voia să-l trimită în teren, la Belgrad, pe Alexandru Mitriță, dar jucătorul Universității Craiova a acuzat o accidentare la antrenamentul oficial. Selecționerul a schimbat din mers și impresionat de curajul arătat de Drăguș n-a stat o clipă pe gânduri aruncându-l în luptă pe acesta încă din primul minut.

Mă gândeam la Mitriţă, dar la antrenamentul oficial a simţit ceva pe inghinali şi mi-a fost frică să-l bag de la început. M-am gândit că mă poate ajuta în repriza a doua, pe fondul de oboseală al lor, cu viteza lui. A şi avut ocazia aia de a înscrie, pe final. Asta m-a făcut să mă gândesc la Drăguş. L-am văzut bine la antrenamente toată săptămâna, aveam nevoie de cineva care să dezechilibreze partea dreaptă a lor. Are mult tupeu în joc, l-am văzut toată săptămâna, şi poate face faţă. A făcut un meci bun la debutul pentru echipa naţională“, a declarat Cosmin Contra.

3 goluri a marcat Denis Drăguș pentru FC Viitorul