News

Oraș distrus de incendii. Imaginile sunt apocaliptice. ”Parcă a venit sfărșitul lumii”

Incendiile au distrus complet un oraș din SUA. Fotografiile dezastrului provocat de flăcări te lasă fără cuvinte.
08.08.2021 | 14:18
Oras distrus de incendii Imaginile sunt apocaliptice Parca a venit sfarsitul lumii
ADVERTISEMENT

Vara lui 2021 este plină de fenomene extreme, iar incendiile de vegetație au distrus totul în calea lor. Mai multe zone din lume sunt afectate în ultima perioadă de flăcările scăpate de sub control.

În SUA, Greenville a devenit un oraș fantomă, după ce valurile de flăcări de până la 40 de metri înălțime au ars totul în calea lor. Localnicii sunt devastați de clipele horror trăite în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

”Parcă a venit sfărșitul lumii. Tot ce s-a întâmplat este un coșmar”, spune un american care a pierdut totul în flăcările iadului. Imaginile lăsate în urmă de incendii te lasă fără cuvinte.

Incendiile au distrus un oraș din California. Greenville a devenit o amintire

Foto: Hepta.ro

Micuțul orășel din California se află la 1000 de metri altitudine și avea o populație de aproximativ 1500 de locuitori. Acum acești oameni trebuie să-și reconstruiască viața.

ADVERTISEMENT

Incendiile au distrus totul. Ruine, fum și cenușă….atât a rămas din Greenville

Un oraș verde până acum câteva zile, Greenville s-a făcut scrum. Apropae 5000 de pompieri n-au putut opri dezastrul.

Foto: Facebook

Natura și-a arătat încă o dată forța incomensurabilă. A transformat în câteva ore un orășel plin de viață într-o amintire. Flăcările au distrus locuinţe şi clădiri administrative din centrul istoric al orăşelului Greenville, în câteva .clipeș

ADVERTISEMENT

Căldura degajată de valul de foc a fost atât de mare încât stâlpii de iluminat s-au îndoit. Peste tot este un fum înecăcios și un miros greu, iar lumina soarelui abia mai trece.

Greenville a devenit un oraș fantomă. Ce a mai rămas după incendii?

Foto: Facebook

Singurele structuri cruțate parțial de foc sunt o benzinărie și ceea ce pare a fi fost o biserică. Locuitorii orașului au fost evacuaţi la începutul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Infernul se întinde pe toate străzile din Greenville. Pe kilometri întregi, în afara orașului, pădurea fumegă încă. Peisajul apocaliptic este completat de mașini abandonate în pădure.

Orăşelul Greenville a fost lovit de „Dixie”, al treilea cel mai puternic şi mai întins incendiu din istoria Californiei. Pompierii încă verifică și în acest moment ca focul să nu pornească din nou în anumite zone.

ADVERTISEMENT
Tags: