Life

Orașul care arată superb în poze, dar unii spun că ar fi ”cel mai deprimant loc”. Ce se întâmplă, de fapt, acolo

Localitatea spectaculoasă în imagini, însă numită ”cel mai deprimant loc”. Care este realitatea acestei regiuni din Europa.
25.05.2024 | 17:45
Orasul care arata superb in poze dar unii spun ca ar fi cel mai deprimant loc Ce se intampla de fapt acolo
Localitatea spectaculoasă în imagini, însă numită ”cel mai deprimant loc”. Care este realitatea acestei regiuni din Europa. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Orașul care arată superb în poze, dar unii spun că ar fi “cel mai deprimant loc”. Ce se întâmplă, de fapt, acolo. Are numeroase castele, este aproape de mare, peisajele îți taie răsuflarea și are o istorie foarte veche în spate.

Localitatea spectaculoasă în imagini, însă numită ”cel mai deprimant loc”. Care este realitatea acestei regiuni din Europa

Localitatea spectaculoasă în imagini, însă numită ”cel mai deprimant loc”. Care este realitatea acestei regiuni din Europa și care se află la o distanță destul de mică de România. Orașul vibrant este construit la malul mării.

ADVERTISEMENT

Se numește Falmouth și se găsește în comitatul Cornwall, regiunea South West. Britanicii spun că este o regiune sumbră cu toate că are o istorie legată de pirați și marinari. Aici s-au dat bătălii renumite, care nu au fost uitate nici în ziua de azi.

Chiar și așa locul a fost catalogat drept „cel mai deprimant” din Marea Britanie, după ce anterior acest „titlu” a fost ocupat de Peterborough. Foarte mulți oameni cred că a primit acest titlu dintr-un motiv foarte ascuns.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să recunoaștem că nu știm absolut nimic despre Falmouth”, se arată pe site-ul ILiveHere, conform publicației Mirror. „Aș fi spun St Austell, cum de Falmouth este mai rău?”, a scris un internaut.

„L-am căutat pe Google, pare pitoresc, dar suntem siguri că este o fațadă pe care o comercializează și cine suntem noi să punem la îndoială înțelepciunea mulțimii?”, a completat altcineva.

ADVERTISEMENT

Falmouth, cel mai deprimant oraș din Marea Britanie

Localnicii din Falmouth nu sunt de acord cu titulatura de ”cel mai deprimant oraș” din Marea Britanie pentru că aici se găsesc peisaje uimitoare și un farmec pitoresc aparte. De fapt, oamenii ar vrea să ascundă atractivitatea orașului.

Așezat la malul mării, orașul Cornish este cunoscut pentru plajele sale întinse de-a lungul celui de-al treilea port ca mărime din lume. Acest lucru face ca locul să fie unul dintre cele mai scumpe, motiv pentru care turiștii îl evită.

ADVERTISEMENT

Muzicianul Seamas Carey a declarat în urmă cu 2 ani că nu-și mai permite să închirieze o locuință în orașul de la malul mării pentru că oamenii din afara municipiului au cumpăratfoarte multe proprietăți. Cererea mare face ca prețurile să crească considerabil.

ADVERTISEMENT
Tags: