Life

Orașul despre care s-a spus că este locuit doar de femei cu vârste între 20 şi 35 de ani. Care este, de fapt, adevărul

Adevărul despre orașul care ar fi fost locuit doar de femeie cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani. Unde sunt bărbații din localitate.
02.06.2023 | 19:25
Orasul despre care sa spus ca este locuit doar de femei cu varste intre 20 si 35 de ani Care este de fapt adevarul
Adevărul despre orașul locuit doar de femei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unde se află orașul care ar fi locuit doar de femei între 20 și 35 de ani. Povestea a apărut în anul 2014, fiind publicată de mai multe site-uri de știri din străinătate, care spuneau că doamnele și domnișoarele caută bărbați. Care este, de fapt, adevărul.

Adevărul despre orașul locuit doar de femei

În anul 2014, mai multe site-uri de știri din străinătate au publicat știrea conform căreia populația orașului Noiva do Cordeiro, din sud-estul Braziliei este formată din 600 de femei, cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani, care nu-și găsesc soți.

ADVERTISEMENT

Mai mult, deși unele dintre ele ar fi fost măritate, bărbații acestora erau nevoiți să muncească în altă parte, ceea ce însemna că sunt tot singure. Astfel, doamnele și domnișoarele ar fi dat anunț că-și caută parteneri, dar nu unii oarecare.

„Oraşul nostru e mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios cu femeile la conducere. Împărţim totul, chiar şi pământul pe care-l muncim. Nimeni nu se află în competiţie cu nimeni. Ne strângem să ne uităm la telenovele.

ADVERTISEMENT

Ne împrumutăm haine şi ne vopsim unghiile. Toate visăm să ne îndrăgostim şi să ne căsătorim. Dar ne place să trăim aici şi nu vrem să fim nevoite să plecăm din oraş pentru a putea găsi un soţ”, spunea o localnică din orașul, Noiva do Cordeiro, locuit doar de femei, citată de Daily Mail.

Astfel, cei care voiau să li se alăture erau obligați și să fie supuși lor. „Problema este că este dificil de găsit un bărbat singur care să nu fie rudă sau căsătorit deja cu o vecină, de aceea comunitatea de femei invită bărbaţii să li se alăture, cu o singură condiţie: aceştia trebuie să-şi dea acordul să facă ceea ce spunem şi să trăiască după regulile noastre”.

ADVERTISEMENT

În oraș nu locuiesc doar femei

Adevărul este, însă, că informația despre orașul Noiva do Cordeiro nu este una reală. BBC a verificat și a descoeprit adevărul, iar știrea a fost ștearsă de pe multe dintre site-urile pe care apăruseră până atunci.

Astfel, populația orașului este formată din 300 de persoane, bărbați și femei deopotrivă. Locuitorii au declarat că nu a existat niciodată o campanie de găsire a soților. „Ceea ce se întâmplă este că soții noștri lucrează în Belo Horizonte (un oraș din apropiere) în timpul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Dar nimeni aici nu este disperat, nu domnule, suntem muncitori. Vă rog, băieți, trebuie să ne ajutați, să dezminți acest zvon. Acesta este pământul oamenilor demni”, a spus Rosalee, care a mai adăugat că nu acordat niciun alt interviu, scrie factly.in.  De altfel, există și o pagină de Instagram unde activitatea localnicilor din Noiva do Cordeiro este prezentată.

ADVERTISEMENT