Life

Orașul din Europa care a impresionat-o pe Saveta Bogdan. Este preferatul ei din cele 30 de țări vizitate

Saveta Bogdan a vizitat peste 30 de țări până la vârsta de 78 de ani, dar o singură destinație i-a rămas în suflet: „Este un peisaj de vis”
05.07.2024 | 00:00
Orasul din Europa care a impresionato pe Saveta Bogdan Este preferatul ei din cele 30 de tari vizitate
Orașul din Europa care a impresionat-o pe Saveta Bogdan: Foto: facebook.com
ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan vorbește despre orașul din Europa care trebuie văzut măcar o dată în viață. A fost profund impresionată de peisajul care părea dintr-o altă lume.

Orașul din Europa care a impresionat-o pe Saveta Bogdan. Este preferatule ei din cele 30 de țări vizitate

Saveta Bogdan a dezvăluit care este destinația ei preferată din întreaga lume. După ce a călătorit în peste 30 de țări până la frumoasa vârstă de 78 de ani, artista susține că un oraș din Europa i-a cucerit inima. Nici măcar America nu poate concura cu acest loc.

ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan călătorește foarte mult. Ea își petrecere vara în Statele Unite, acolo unde locuiește fiica sa. Cu toate acestea, continentul de peste Ocean nu găzduiește cea mai frumoasă destinație pe care a văzut-o femeia vreodată. Ea a mărturisit pentru wowbiz.ro că orașul ei preferat este Veneția, din Italia.

Fără doar și poate, Veneția este ca un basm desprins din altă lume. Interpreta de muzică populară a rămas complet fascinată de atmosfera vibrantă din această locație. Când a venit momentul să aleagă, Saveta Bogdan a spus că Veneția este orașul ei preferat.

ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan: „Aș recomanda românilor să meargă măcar o dată în viață…”

Ea recomandă tuturor să experimenteze măcar o dată plimbarea cu gondola pe canalele Veneției, o experiență care te transpune într-o lume de poveste și romantism.

“Până la vârsta asta am fost în 30 de țări. Am văzut foarte multe locuri, dar mi-a plăcut forte tare, mai mult ca america, mi-a plăcut Veneția din Italia. Milano la fel mi-a plăcut extrem de mult.

ADVERTISEMENT

În Veneția te plimbi cu gondola, este un peisaj de vis. Aș recomanda românilor să meargă măcar o dată în viață să viziteze Veneția și să meargă cu gondola”, a povestit Saveta Bogdan, potrivit wowbiz.ro.

Chiar dacă Milano i-a plăcut mult, doar în Veneția ai ocazia să savurezi cafeaua privind la gondolele care se strecoară pe canalele liniștite. Saveta a fost fermecată și de hotelurile unde apa ajunge până la ferestre. În materie de mâncare, preferințele ei rămân fidele preparatelor românești precum micii sau sarmalele.

ADVERTISEMENT

“Totul este frumos aici și mi-a plăcut fiecare lucru. Apa aceea vine direct la geamul hotelului în care stai. Poți să te plimbi cu gondola, cu vaporașele și să îți bei cafeluța acolo.

Este foarte frumos, îmi place și pizza lor, dar noi suntem noi mult mai tari în micii noștri și sarmalele noastre. Chiar și în America au lăudat oamenii micii din România”, a mai spus ea, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz...
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz trofeul de campion la Wimbledon
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își...
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își schimbe numele. „Prea mulți C”
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Ce semnifică hlambura, tradiţia machedonească respectată cu sfinţenie la nunta anului. Ianis Hagi:...
Ce semnifică hlambura, tradiţia machedonească respectată cu sfinţenie la nunta anului. Ianis Hagi: "Nu se face fără"
Veţi dansa în seara aceasta? Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul...
Veţi dansa în seara aceasta? Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul pe care i l-a transmis soţia lui
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o...
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o au
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey