Life

Orașul din România care i-a impresionat pe americani: ”Unul dintre cele mai cool din Europa”

Localitatea românească care i-a uimit pe turiștii din SUA. Aceștia consideră că este una dintre cele mai frumoase din Europa.
12.05.2024 | 15:10
Orasul din Romania care ia impresionat pe americani Unul dintre cele mai cool din Europa
Localitatea românească care i-a uimit pe turiștii din SUA. Aceștia consideră că este una dintre cele mai frumoase din Europa. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Orașul din România care i-a impresionat pe americani. E unul dintre cele mai cool din Europa, dovadă că l-au inclus într-un top al destinațiilor turistice. E un loc la modă anul acesta, conform bloggerilor de călătorii.

Localitatea românească care i-a uimit pe turiștii din SUA. Aceștia consideră că este una dintre cele mai frumoase din Europa

Localitatea românească care i-a uimit pe turiștii din SUA. Aceștia consideră că este una dintre cele mai frumoase din Europa, motiv pentru care a fost clasată pe locul 5. A depășit în acest clasament orașe precum Madrid și Frankfurt.

ADVERTISEMENT

Dale Peterson, o jurnalistă americană de călătorii, a inclus Capitala în topul pe care l-a realizat pentru site-ul traveloffpath.com. București ocupă poziția a cincea în privința destinațiilor europene foarte căutate la ora actuală.

Orașul elvețian Zurich ocupă locul 4, în timp ce pe poziția a treia se află Budapesta, capitala Ungariei. Viena, capitala Austriei, este pe locul 2, iar primul loc în topul destinațiilor europene este unul de-a dreptul surprinzător.

ADVERTISEMENT

Concret, este vorba de orașul Tirana, capitala Albaniei, care este văzut drept o bijuterie ascunsă a Europei. Destinația turistică oferă o combinație fascinantă între artă, arhitectură și cultură locală și nu trebuie ignorată anul acesta.

București, locul 5 în topul destinațiilor turistice din Europa

„Bucureștiul, capitala României, este o destinație foarte apreciată, cu o creștere de 30% a căutărilor pe Kayak în acest an. Am fost la București, iubesc acest oraș și în opinia mea este unul dintre cele mai cool orașe din Europa.

ADVERTISEMENT

Orașul are o atmosferă vibrantă și un amestec foarte interesant de arhitectură românească și Art Nouveau combinată cu arhitectura comunistă. Este un oraș plin de viață”, a scris Dale Peterson.

Mai mult decât atât, jurnalista din Statele Unite ale Americii a notat în articolul său amplu că din București se poate ajunge foarte ușor în restul țării. Bloggerul nu a uitat să amintească de frumoasa și legendara regiune a Transilvaniei.

ADVERTISEMENT

„În plus, este mai ușor ca niciodată să ajungi în capitala României deoarece sunt zboruri non-stop de la New York la București”, a mai spus vloggerul de călătorii, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT