Life

Orașul din România care i-a înnebunit pe turiștii străini: “Cel mai frumos din lume”

Orașul din România care i-a fascinat pe turiștii străini. Aceștia îl cataloghează drept ”cel mai frumos din lume”, după ce l-au explorat în întregime.
31.05.2024 | 15:35
Orasul din Romania care ia innebunit pe turistii straini Cel mai frumos din lume
Un cuplu american, doar cuvinte de laudă la adresa orașului. Sursa foto: KAYAK
ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai vizitate orașe din România a cucerit un cuplu de americani. Auzind despre frumusețea zonei și legendele de aici, atunci când au ajuns la fața locului au rămas fără cuvinte și l-au catalogat drept ”cel mai frumos din lume”.

Despre ce oraș este vorba

”Cred că este foarte posibil ca astăzi să fi găsit cel mai frumos orășel din lume”, spun doi vloggeri din America, pe canalul lor de youtube, după ce au pus piciorul în Brașov. Doar cuvinte de laudă au la adresa locului unde este predominantă legenda lui Dracula.

ADVERTISEMENT

”Delightful Travellers”, așa cum autointitulează în mediul online cei doi americani au fost impresionați mai ales de arhitectură și de centru, mai exact de Piața Sfatului. Imaginile lor încep cu câteva cadre de la Turnul Negru, de unde se vede foarte bine Centrul Istoric al Brașovului.

”Bun venit în Brașov, tuturor! Cred că este foarte posibil ca astăzi să fi găsit cel mai frumos orășel din lume. Suntem la doar două ore nord de București, în Transilvania și acesta este unul dintre cele mai populare orașe din România, așa că suntem nerăbdători să vedem despre ce este vorba”, spun vloggerii la începutul materialului.

ADVERTISEMENT

Turiștii de peste Ocean au încercat să urce cu telecabina pe Tâmpa, dar fiind o zi de luni și extra sezon aceasta nu funcționa, așa că au trebuit să facă o schimbare de traseu și să se mulțumească cu priveliștea de pe Aleea de sub Tâmpa.

Au obosit la un moment dat tot plimbându-se, dar frumusețea locului i-a făcut să simtă prea puțin extenuarea. Au fost captați de scrisul imens de pe Muntele Tâmpa cu numele orașului, decor inspirat din faimosul Hollywood.

ADVERTISEMENT

Vloggerii au subliniat aspectul european al Brașovului

Despre Piața Sfatului, americanii au descris-o ca fiind tipic europeană, cu clădiri istorice, colorate, cu o mulțime de cafenele și restaurante tradiționale unde oamenii stau relaxați și se bucură de vacanță.

Vloggerii au făcut și o căutare pe internet despre Piața Sfatului și așa au aflat că în zonă s-au realizat diferite filme americane, situație pe care ei o consideră un omagiu adus Hollywood-ului, din partea patriei lui Dracula.

ADVERTISEMENT

Vloggerii nu au omis celebra legendă a lui Dracula

De asemenea, americanii nu au omis să menționeze că în Brașov se găsește castelul celui mai popular personaj de groază din lumea întreagă, Dracula. Vloggerii au arătat imagini, așadar, și de la Castelul Bran, și au fost plăcut surprinși mai ales de acesta.

ADVERTISEMENT
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
Sofia Vergara a pozat nud la 51 de ani! 'Vei spune Dios Mio...
Sofia Vergara a pozat nud la 51 de ani! 'Vei spune Dios Mio (Dumnezeule!)' FOTO
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”