Life

Orașul din România care l-a dat pe spate pe un turist american. Scaunele și mesele teraselor închise sunt lăsate afară fără să le fure nimeni

Orașul din România care l-a surprins plăcut pe un turist american. Acesta a fost uimit să vadă că scaunele meselor și teraselor închise rămân afară peste noapte.
06.06.2024 | 07:22
Orasul din Romania care la dat pe spate pe un turist american Scaunele si mesele teraselor inchise sunt lasate afara fara sa le fure nimeni
Orașul din România de care un turist din SUA a fost impresionat. Sursa foto: Facebook, Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Orașul din România care l-a impresionat pe un turist american. Acestuia nu i-a venit să creadă că scaunele și mesele teraselor închise sunt lăsate afară peste noapte, fără ca cineva să le ia.

Orașul din România care l-a dat pe spate pe un turist american. Ce l-a impresionat

Mulți turiști străini care ajung la noi în țară ajung să fie surprinși de ceea ce văd aici și să împărtășească experiența pe rețelele sociale. Peisajele unice, monumentele istorice și mâncarea tradițională sunt aspecte care îi uimesc pe vizitatorii din alte țări.

ADVERTISEMENT

Un turist american a ajuns în Timișoara și a fost impresionat de acest oraș. Vloggerul  Christian Grossi a fost uimit de centrul orașului, unde nu erau oameni.

De asemenea, acesta a fost surprins să vadă că antreprenorii din Timișoara care aveau localuri în centru au lăsat mesele și scaunele afară în timpul nopții, iar acestea au fost în siguranță.

ADVERTISEMENT

“Americanii nu vin în această țară și nu înțeleg de ce. Sunt în mijlocul orașului și nu mai e nimeni. E complet gol. Sunt într-un oraș ales aleatoriu în România. Uite ce se întâmplă aici: după ce închid terasele, ei lasă scaunele și mesele afară și nu le fură nimeni.

Dacă ești în Statele Unite și îți lași scaunele și mesele afară, fără să le legi cu un lanț gros, zdravăn, vor fi furate și nu le vei mai vedea niciodată”, a spus acesta într-un clip video, potrivit stiridiaspora.ro.

ADVERTISEMENT

Ce l-a mai uimit pe turistul din SUA

În plus, Christian a fost plăcut surprins și de servirea expres de la McDonald’s. Faptul că un loc a lăsat afară, peste noapte, un pian, a fost un alt lucru care a fost surprinzător pentru el.

Turistul spune că astfel de lucruri ar fi fost furate în timpul nopții, dacă era vorba despre SUA. Astfel, americanul îi îndeamnă pe oameni să viziteze Români, deoarece experiența este una care merită.

ADVERTISEMENT

“E imposibil ca acest lucru să fie real: au un Mc Donald’s drive through, dar pentru mers pe jos. Deci, practic vii la geam și comanzi ce vrei de la McDonald’s. Nici măcar nu ai nevoie de o mașină pentru asta.

Doamne, nu-ți vine să crezi așa ceva: nu numai că lasă mesele și scaunele afară peste noapte, după ce închid localul, dar lasă și un pian. Tot afară! E un pian întreg și nu e legat cu nimic, nici cu lanțuri, cu nimic! Asta valorează o grămadă de bani.

De ce nu ia nimeni pianul? Cred că sunt setat pe ce se întâmplă la New York, dar cineva cu siguranța ar fi furat pianul din următorul minut în care l-ai fi lăsat nesupravegheat. O să vă spun asta: cred că e timpul să venim în România, a adăugat Christian Grossi.

ADVERTISEMENT
Tags: