Life

Orașul din România în care s-ar muta cei mai mulți oameni. E aproape de București și se laudă că n-are probleme cu poluarea

Orașul din România unde cei mai mulți oameni s-ar muta. Este situat aproape de București și nu ar fi probleme cu poluarea.
09.06.2024 | 14:37
Orasul din Romania in care sar muta cei mai multi oameni E aproape de Bucuresti si se lauda ca nare probleme cu poluarea
În ce oraș din România ar vrea să se mute tot mai mulți oameni. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Orașul din România unde s-ar muta cei mai mulți oameni. Nu este departe de București, iar oamenii îl preferă din mai multe motive. În plus, nu ar avea probleme cu poluarea.

Orașul din România în care s-ar muta cei mai mulți oameni. E vizitat de mulți și se laudă ca nu ar avea probleme cu poluarea

Foarte mulți români s-ar muta în orașul Brașov. Acest lucru este arătat de concluziile unui studiu realizat la solicitarea “Destinaţii Vizionare”, conform unei informări transmise de Primăria Brașov.

ADVERTISEMENT

Cei care stau aici au posibilități atât în privința condițiilor de locuit, cât și a educației sau a locurilor de muncă. De altfel, există și numeroase posibilități de petrecere a timpului liber și nu sunt probleme cu poluarea.

“Braşovul rămâne cea mai bună destinaţie pentru cei care vor să se relocheze pentru că oferă cel mai bun raport între condiţii de locuit, educaţie, locuri de muncă, petrecerea timpului liber.

ADVERTISEMENT

Poate nu am atins nivelul de dezvoltare economică a altor oraşe, dar atunci când cumulăm toţi indicatorii pentru a evalua nivelul de trai, cu siguranţă, Braşovul este înaintea oricărui competitor. (…)

Iar avantajele noastre sunt cele oferite de mediul înconjurător, de oamenii care locuiesc aici, de investiţiile într-un sistem de învăţământ de calitate, dar şi de cele care transformă oraşul nostru într-un model de sustenabilitate, astfel încât Braşovul este oraşul în care îţi place să trăieşti şi să munceşti”, a declarat primarul Allen Coliban, comentând datele studiului respectiv, potrivit comunicatului menționat anterior, citat de wall-street.ro.

ADVERTISEMENT

Brașovul este și orașul pe care cei mai mulți turiști își doresc să-l viziteze. Acesta se află în topul destinațiilor turistice din România. Este vizitat anual atât de turiștii români, cât și de străini.

De ce Brașovul este atât de apreciat

Respondenții la chestionarele studiului au enumerat avantajele orașului Brașov. Natura și aerul curat, posibilitățile de a face sport și mișcare, precum și de a petrece timpul liber se numără printre motivele principale pentru care oamenii ar vrea să se mute în acest oraș.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alte avantaje enumerate ar fi faptul că Brașovul e un loc unde oamenii pot porni afaceri de succes, unde se pot mișca cu ușurință prin oraș, dar și faptul că serviciile educaționale sunt bune, iar tehnologia și inovația sunt integrate în serviciile orașului.

Următoarele orașe, după Brașov, în care românii s-au muta, potrivit acestui studiu, sunt Cluj- Napoca, Sibiu, Oradea, Timişoara, Constanţa şi București, în această ordine.

În topul orașelor pe care românii vor să le viziteze, după Brașov se află Sibiu și Constanța. Totodată, în privința recomandării ca destinație turistică, Brașov ocupă tot primul loc, urmat de Oradea și Sibiu.

Această cercetare a fost realizată online, în două etape, despre vacanțele din anii 2022 și 2023. Datele au fost culese în martie 2023 și în aprilie 2024.

La acest studiu au participat, în total, 4.200 de persoane, cu vârste peste 18 ani. Acestea fac parte din categoria populației generale digitalizată în România.

ADVERTISEMENT
Tags:
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”