Life

Orașul din România pe care turiștii l-au blocat în minivacanța de Rusalii. Locuitorii, umiți de ce s-a întâmplat: “Așa ceva nu am văzut în viața mea!”

Orașul din România pe care turiștii l-au blocat în minivacanța de Rusalii. Locuitorii au fost uimți când au văzut ce s-a întâmplat.
01.06.2023 | 17:59
Orasul din Romania pe care turistii lau blocat in minivacanta de Rusalii Locuitorii umiti de ce sa intamplat Asa ceva nu am vazut in viata mea
Orașul blocat în minivacanța de Rusalii. Foto: Giurgiuveanul
ADVERTISEMENT

Orașul din România pe care turiștii l-au blocat în minivacanța de Rusalii. Inclusiv și locuitorii au fost uimiți de aglomerația produsă.

Locuitorii, umiți de ce s-a întâmplat

În minivacanța de Rusalii, un oraș a fost complet blocat. Este vorba despre municipiul Giurgiu, iar la acest lucru nu se așteptau nici localnicii.

ADVERTISEMENT

De altfel, presa locală i-a sfătuit pe oameni ce străzi să evite anumite străzi din cauză că sunt prea aglomerate. Traficul a fost descris ca fiind unul infernal pentru că multe mașini se duceau sprea vamă.

Unii oameni au pierdut chiar și șase ore în traficul din Giurgiu, care nu era destinația finală, ci doar un punct de trecere către vamă.

ADVERTISEMENT

Orașul blocat în minivacanța de Rusalii. Ce au spus localnicii

Desigur că locuitorii nu au fost deloc încântați de traficul din zonă din cauza turiștilor care doar tranzitau orașul. Aceștia și-au scris nemulțumirea pe rețelele de socializare.

„Așa ceva nu am văzut niciodată”, a notat cineva. O altă persoană spune că toate străzile au fost efectiv blocate de circulație.

ADVERTISEMENT

Mulți au criticat Poliția și au acuzat că aceasta trebuia să intervină pentru a dirija traficul. O persoană chiar a spus că Poliția Națională este „incompetentă”. De asemenea, aceeași persoană s-a plâns și de parcările lipsă.

„Încă o dovadă de incompetența a poliției naționale, numai figuranți, demisia de la șef până la ultimul „Garcea”.

La parcări am înțeles că nu îi interesează, dar se pare că nici cu circulația nu stăm mai bine”, a scris un localnic nemulțumit.

ADVERTISEMENT

Altceva a spus că circulația din minivacanța de Rusalii a fost un adevărat dezastru. „Dezastru cu circulația în Giurgiu ce sa mai zic de cei care trebuie sa contribuie la buna funcționare a traficului. Rușine, niște copii aroganți”, a mai scris cineva.

O altă persoană a mai spus că locuitorii din Giurgiu ar fi trebuit să meargă pe jos cu copiii lor la diversele activități de 1 iunie.

Tags: