Life

Orașul din România unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro. Are două băi, două balcoane, iar proprietarul primește și o boxă

Orașul din România unde poți cumpăra un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro. Are două balcoane și două băi. Proprietarul va primi și o boxă.
27.06.2024 | 20:54
Orasul din Romania unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7000 de euro Are doua bai doua balcoane iar proprietarul primeste si o boxa
Măcești, Moldova Nouă (reședința), Moldova Veche și Moldovița. Sursa foto: Facebook, pngwing.com/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Orașul din România unde un apartament cu 3 camere poate fi cumpărat cu doar 7.000 de euro. Are două băi și două balcoane, fiind și renovat aproape complet.

Orașul din România poți cumpăra un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro

Prețurile apartamentelor din orașele mari din România sunt destul de mari, indiferent că este vorba despre București, Brașov sau Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, mulți români preferă să-și cumpere locuințe în afara orașelor mari, întrucât acestea sunt mai accesibile din punct de vedere financiar.

În plus, prețurile sunt mari și pentru cei care își doresc să închirieze un apartament, astfel că oamenii se orientează către variante mai ieftine.

ADVERTISEMENT

În schimb, există orașe în România unde prețurile apartamentelor sunt mult mai mici decât cele din orașele mari. În timp ce în București plătești peste 100.000 de euro pentru un apartament cu 3 camere, lucrurile stau cu totul diferit în alte locuri.

De exemplu, în orașul Moldova Nouă, din județul Caraș-Severin, prețurile apartamentelor sunt destul de mici. Un apartament cu trei camere se vinde cu doar 7.000 de euro, adică în jur de 35.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui anunț postat pe OLX, apartamentul mai dispune de două băi, precum și de două balcoane, dar și de bucătărie. Imobilul este renovat de curând în proporție de 80%.

Persoana care a postat anunțul a menționat că va mai fi nevoie de renovări în băi. De asemenea, noul proprietar al apartamentului va primi și o boxă la subsol, după cum se mai arată în anunț.

ADVERTISEMENT

Apartamentul este situat la etajul 3, iar anul de construcție este între 1990 – 2000. Bucătăria este utilată, însă restul camerelor nu sunt mobilate.

Orașul Moldova Nouă este format din localitățile componente Măcești, Moldova Nouă (reședința), Moldova Veche și Moldovița. Este unul dintre cele mai importante din județ și are o populație de peste 13.000 de locuitori.

Apartamentele ieftine se găsesc și în alte orașe din țară

Moldova Nouă nu este singurul oraș din România unde poți găsi apartamente la prețuri atât de avantajoase. Acestea se pot găsi și în orașul Vulcan, din județul Hunedoara.

În acest oraș, un apartament cu trei camere se vindea, recent, cu 12.000 de euro. Camerele erau renovate și mobilate modern, iar blocul situat aproape de puncte importante din oraș.

Tot în orașul Vulcan, un apartament cu 3 camere a fost scos la vânzare cu 6.000 de euro. Acestea dispunea de toate utilitățile, fiind situat la demisol și la parter.

ADVERTISEMENT
Tags: