Life

Orașul din România unde este bine să te muți pentru a avea o viață frumoasă și liniștită. Este renumit pentru parcurile sale extinse

Orașul din România unde este bine să te muți pentru a avea o viață frumoasă și liniștită are parcuri superbe și e vizitat intens de turiști.
02.06.2024 | 10:00
Orasul din Romania unde este bine sa te muti pentru a avea o viata frumoasa si linistita Este renumit pentru parcurile sale extinse
Orașul din România unde este bine să te muți pentru a avea o viață frumoasă și liniștită. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ce oraș din România e bine să te muți dacă vrei o viață frumoasă și liniștită? Marile orașe pot părea destul de agitate, deși oportunitățile sunt mari. Totuși, există și anumite excepții.

Orașul din România unde este bine să te muți pentru a avea o viață frumoasă și liniștită

Cei care vor să înceapă o viață nouă în România o pot face. Există o mulțime de orașe la noi în țară cu posibilități multe. Te poți angaja ușor și de asemenea, te poți integra destul de repede în anumite comunități.

ADVERTISEMENT

Cei de la Storia au realizat un top al celor mai dezvoltate orașe. Totodată, sursa citată arată și care e orașul din România unde e bine să te muți pentru a avea o viață frumoasă și liniștită.

La realizarea acestui clasament au contribuit mai mulți factori. Printre aceștia se numără locurile de muncă existente, dar și infrastructura specifică. Și se pare că avem de unde alege dacă vrem să fim ceva mai liniștiți.

ADVERTISEMENT

Ce avantaje îți oferă orașul Iași

Astfel, Iași este orașul din România unde e bine să te muți pentru a avea o viață frumoasă și liniștită. Pentru cei care nu știu, acesta este principalul oraș din estul țării, iar economia sa este una puternică.

Mai mult de atât, aici să găsesc și diferite facultăți, în diferite domenii. Iar spre deosebire de București, în Iași nu vei vedea atât de multă aglomerație. Și dincolo de asta, ai numeroase facilități astfel încât să îți petreci timpul liber după bunul plac.

ADVERTISEMENT

La Iași găsești un centru cultural important. De asemenea, numeroase companii au sediile aici. Te poți angaja ușor în diferite domenii, de la cel farmaceutic, până la industria textilă, alimentară sau auto.

Ce alte avantaje fac orașul Iași să fie unul bun pentru un nou început? Aici o să găsești o mulțime de parcuri extinse, dar și plantații de tei. De altfel acest arbore este considerat un simbol local aici.

ADVERTISEMENT

Te poți plimba liniștit și nu ai cum să te plictisești. Dincolo de asta, transportul în comun e și el diversificat. Chiar dacă nu există metrou, te poți deplasa rapid fie cu trenul, autobuzul, dar și cu avionul, în funcție de caz.

Totodată, la Iași găsești ușor și apartamente ori garsoniere de închiriat. De asemenea, îți poți cumpăra propria casă la prețuri ceva mai accesibile spre deosebire de alte mari orașe din țară precum București sau Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”