Life

Orașul din România unde găsești cele mai ieftine apartamente. Prețurile pornesc de la 6.000 de euro pentru o locuință mobilată și utilată. Ai Pepco, dar și Kaufland la doar doi pași

Orașul din România unde poți găsi cele mai ieftine apartamente, utilate și mobilate. Prețurile încep de la numai 6.000 de euro.
30.05.2024 | 18:00
Orasul din Romania unde gasesti cele mai ieftine apartamente Preturile pornesc de la 6000 de euro pentru o locuinta mobilata si utilata Ai Pepco dar si Kaufland la doar doi pasi
Orașul din România unde apartamentele sunt foarte ieftine. Sursa foto: Facebook, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Orașul din România unde pot fi achiziționate cele mai ieftine apartamente. Prețurile sunt accesibile și încep de la numai 6.000 de euro, iar opțiunile sunt destul de multe. În general, locuințele sunt utilate și mobilate.

Orașul din România unde poți găsi cele mai ieftine apartamente. Prețurile încep de la 6.000 de euro, iar locuințele dispun de tot ce e nevoie

În ultimul timp, cei care vor să-și achiziționeze un apartament într-un oraș mare din România, cum ar fi București, Brașov sau Cluj-Napoca, sunt nevoiți să scoată sume foarte mari de bani din buzunare, deoarece prețurile nu sunt deloc pentru oricine.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, cumpărarea unui apartament reprezintă un lucru greu de realizat pentru mulți români, din cauza prețurilor crescute. Nici chiriile nu sunt tocmai mici în orașele mari, indiferent de zonă.

Cu toate acestea, în România există și alternative mai accesibile pentru cei care vor să-și achiziționeze un apartament. În anumite orașe, prețurile pentru locuințe sunt mult mai mici decât cele din Capitală.

ADVERTISEMENT

În orașul Vulcan din județul Hunedoara sunt disponibile pentru vânzare apartamente al căror preț pornește de la 6.000 de euro. Multe dintre apartamente dispun de toate utilitățile necesare, fiind și mobilate modern.

De exemplu, a fost postat un anunț de vânzare pe OLX pentru un apartament cu 2 camere, care costă 30.000 de lei, adică puțin peste 6.000 de euro. Apartamentul respectiv este situat la etajul 8.

ADVERTISEMENT

Proprietarul apartamentului a precizat că atât bucătăria, cât și baia sunt utilate, iar cele două camere sunt mobilate modern. Este un apartament semidecomandat, cu o suprafață de 50 de metri pătrați.

Într-un alt anunț postat pe platformă, este precizat că un apartament cu 2 camere, semicentral, se vinde cu 15.999 de euro. Este situat la etajul 8 din 9 al unui bloc dotat cu lift și interfon, iar suprafața utilă este de 52 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Acest apartament are și un balcon de 5 metri pătrați, fiind dotat și cu centrală proprie. Blocul în care se află locuința este situat aproape de piață, de spital și de liceu, după cum se arată în anunț.

Este utilat și mobilat modern, iar proprietarul a menționat că nu are datorii. Proprietarul a mai precizat, în anunțul său, că apartamentul “necesită investiții minime pentru un trai decent”.

Cu cât se vinde un apartament cu 3 camere

Un alt apartament, situat tot la etajul 8, dar cu 3 camere, se vinde cu doar 12.000 de euro. Locuința este utilată și mobilată modern, iar proprietarul a precizat că se vinde cu tot cu mobila.

În plus, apartamentul e situat pe un bulevard, astfel că este aproape de centrul orașului Vulcan, dar și de magazine precum Kaufland, Pepco și Profi. De asemenea, sunt mai multe restaurante, bănci și farmacii în apropiere.

Orașul Vulcan se află la 110 km de municipiul Deva și la aproximativ 12 km de Petroșani. Populația din acest oraș este în jur de 20.000 de locuitori.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”